alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Gul · Skor

 
[13]
Cardi B Classic Leather V2
Peppa Pig Classic Leather
Speed 21 TR
Victory
Victory
Peppa Pig Classic Leather
Victoria Beckham Zig Kinetica
Power Rangers Club C

Gula Reebokskor för fräsch färgklick

Lägg till en snygg färgklick till ditt träningspass med ett par gula Reebok skor. Flera av Reeboks skomodeller kommer i gula färger för ett oväntat men fräscht tillägg till din sportgarderob. Reebok har designat sina skor med funktion i fokus men utan att du behöver lämna stilen hemma. Med ett flertal olika teknologier har Reebok tagit fram en kollektion av träningsskor som passar för olika träningsformer och användningsområden. Du hittar både skor för bekväm vardagsanvändning när du är på fötterna under en stor del av dagen samt skor för allt från terränglöpning och vandring till gym och fitnesspass. Med rätt skor kan du öka din prestation under träningen och nå nya personbästa.

Högteknologiska gula Reebokskor för fullt fokus på träningen

För att kunna få ut så mycket som möjligt av din träning är det viktigt att du har rätt skor, och Reebok har använt högteknologisk design för att skapa skor som låter dig prestera på topp. Bland annat hittar du stötdämpande sulor i EVA-material som både dämpar markkontakt och låter skorna hålla sig lätta. Det finns även Foam-material för att ge både stötdämpning och energi till dina steg. För att hålla fötterna svala kan du hitta sneakers med ventilerande meshovandelar som låter fötterna andas under träningen, och för mer tåliga skor finns läderovandelar och grövre sulor som greppar på ojämna och hala underlag.

Gula Reebokskor för snygg och färgstark sportstil

Matcha dina gula Reebokskor med svarta tights och träningstoppar för att förstärka färgkontrasten. Reebok har både stödjande tights och mer ledig passform på träningsbyxor att välja mellan, och du hittar även shorts i olika modeller. Matcha med träningsjackor eller sweatshirts som enkelt dras på över tunnare toppar eller hitta en gul topp för att förstärka färgskalan. Med rätt träningsplagg och skor från Reebok får du både en fräsch och funktionell sportklädsel.