alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gul · Sneakers

 
[13]
Classics Gul Minion Instapump FuryClassics Gul Minion Instapump Fury

Minion Instapump Fury

Classics

Barn Classics Gul Peppa Pig Classic LeatherBarn Classics Gul Peppa Pig Classic Leather

Peppa Pig Classic Leather

Barn Classics

Gula sneakers med fokus på funktion

Reebok har en mängd olika modeller på träningsskor som alla är skapade med fokus på funktion och prestation. Skorna är skapade med högteknologiska material och design som låter dig optimera dina träningspass. Bland annat hittar du ventilerande skor för torra och svala fötter samt stabila kängor för vandring. Stötdämpning är en viktig detalj bland många av modellerna och låter dig orka längre under passen. Med ordentlig stötdämpning blir markkontakten mjukare och du får mer energi i dina steg. Flera av Reeboks modeller kommer i olika färger för att du ska kunna lägga till en färgklick till din outfit, så varför inte testa ett par gula sneakers?

Sneakers i gult för en häftig färgklick och bättre träning

Välj rätt par skor för din träningsform om du vill prestera på topp. Med extra greppande sulor och kraftigt läder får du ett par tåliga träningsskor som passar perfekt för vandring. De greppande sulorna är bra på ojämna underlag och hal terräng. För löpning vill du satsa på ett par lätta skor med responsiv stötdämpning som ger dig fjädrande och energiska steg. Med Foam-sula eller mellansula i EVA får du både stötdämpning och lätta skor. Reebok har även passande skor för vardagsanvändning. Om du är på fötterna under hela dagen vill du ha ett par skor som ger dig bekväm passform och skön stötdämpning.

Gula träningsskor för häftig färgklick

Matcha dina sneakers med träningskläder från Reebok i helsvart för att verkligen uppmärksamma den gula färgen och kontrasten. Du kan även matcha med dämpade pastellfärger för en sofistikerad men färgglad look. Tänk på att skaffa rätt strumpor för att verkligen få rätt grepp i skorna oavsett om du använder dem till träning eller till vardags. Hos Reebok hittar du strumpor för alla typer av skor och sporter, du kan till exempel matcha grafiskt mönstrade strumpor med gula sneakers för en snygg look.