alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Handskar

 
[7]

Stor variation i Reeboks kollektion av handskar

Rätt par handskar gör all skillnad för att få rätt grepp och skydd. Reebok har en kollektion av handskar som låter dig prestera ditt allra bästa både under tunga lyft, crossträning och sparring. Välj rätt handskar för din träningsform för att kunna nå dina mål och ge stöd och skydd till både händer och handleder. Du hittar även handskar för kyligare dagar när du ger dig ut på löprundor, cykelturer eller annan utomhusträning. Reeboks handskkollektion är gjorda med tåliga material och designer som är specifikt framtagen för deras respektive användningsområden. Oavsett vilken träningsform du utövar hittar du handskar som garanterat håller dina händer och handleder säkra!

Välj rätt bland Reeboks handskkollektion

Rätt par handskar kan optimera ditt pass och göra din träning säkrare. För tyngdlyftning hittar du handskar med extra vaddering och greppande yta som gör att du undviker skav i handflatorna och kan fokusera på dina lyft. För sparring hittar du vadderade handskar med skydd för knogarna och handledslindning vilket ger dig maximalt stöd. För crossträning passar handskar i slitstarka material som även ger bra grepp. Om du letar efter handskar för löprundan hittar du värmande handskar i stickade material som är tunna men ger ordentligt skydd mot kylan.

Matcha handskarna med andra träningsaccessoarer

Hos Reebok hittar du en mängd användbara accessoarer för din träning. Bland Reeboks kollektion av handskar hittar du bland annat fingerlösa handledsskydd och lindor som håller händerna fria men ger stabilitet och stöd till handleden. Andra användbara tillbehör är bland annat midjeväskor för att hålla koll på småsaker medan du har händerna fria för träningen. Du hittar även större duffelväskor för att packa med dig träningskläder och utrustning till gymmet. För träningspasset hittar du utrustning som hantlar, gymbollar och hopprep som hjälper dig fördjupa din träning så att du får ut så mycket som möjligt av ditt gympass.