alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Accessoarer för Herr

 
[165]
1 / 4
Sida:av 4

Gör skillnad för din träning med kollektionen av accessoarer för herrar

Accessoarer och utrustning kanske inte är det första du tänker på att skaffa till din träning, men något som kan göra stor skillnad för dina pass! I Reeboks kollektion av accessoarer för herrar hittar du allt från utrustning som hopprep och träningsmattor till tillbehör som handledslindor och träningshandskar. Reeboks design har funktion i fokus och har skapat sina accessoarer för att hjälpa dig prestera på topp. Med rätt par handskar kan du få bättre grepp på skivstången och med hjälp av ett par hantlar kan du fördjupa effekten av dina träningspass.

Herrkollektion med accessoarer för optimerade pass

För att optimera din träning kan du använda dig av flera av Reeboks tillbehör. Med ett hopprep kan du både värma upp och effektivt träna din kondition. Tack vare kullager i handtagen roterar hopprepen enkelt och jämt och du kan även justera hopprepets längd. Med ett par hantlar kan du fördjupa olika övningar för att öka muskelbyggnaden. Reebok har ett flertal greppvänliga hantlar i olika viktklasser. För yoga eller övningar på golvet hittar du mattor som har en bekväm yta och minskar friktionen mot underlaget. Bland accessoarerna hittar du även strumpor med kompressionspassform, handskar för tyngdlyftning och väskor för att packa med din utrustning.

Packa med din utrustning och dina träningsaccessoarer i Reeboks väskor

Bland kollektionen av herraccessoarer hittar du praktiska väskor i olika form och storlek. Med Reeboks väskor får du enkelt med dig allt du behöver till träningen och kan även lätt hålla koll på småsaker och organisera packningen i olika fack. Om du endast vill hålla koll på småsaker eller värdesaker under passet men behöver hålla händerna fria hittar du praktiska småväskor och midjeväskor. Matcha dina accessoarer med Reeboks mångsidiga träningskläder och högteknologiska skor som ger dig både stötdämpning och energi.