alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Herr · Brun · Skor

 
[3]

Från vardag till träning med Reeboks kollektion av bruna skor för herrar

Vad du har på fötterna gör all skillnad vare sig det kommer till träning eller till vardagsanvändning. Dina skor påverkar hela kroppen och därför är ditt val av sneakers grundläggande. Reebok har designat sina skor med fokus på funktion och stabilitet och har en mängd olika modeller för olika användningsområden. Om du specifikt letar efter bruna skor hittar du flera modeller för olika sporter. I Reeboks kollektion av bruna skor för herrar hittar du allt från vandringsskor till skor för löpning eller vardagsanvändning. Med teknologier som ventilerar, stödjer och ger energi till dina fötter kan du optimera din träning och nå nya mål.

Bruna herrskor med optimala resultat

Med rätt skor kan du öka dina resultat för träningen. För utomhusträning och vandring hittar du skor med tåliga läderytor och greppande yttersulor för att du ska få bra kontakt med underlaget och stadigt kunna ta dig fram även på ojämna och hala ytor. Om du letar efter stötdämpning och stabilitet hittar du skor med sulor i EVA-material som har en dämpande funktion. Det finns även sneakers som använder sig av DMX-teknologi som förflyttar luft mellan häl och tå under dina steg för extra stötdämpning. Om du söker svala skor är det ventilerande syntetmaterial du ska välja som ovandel på skorna, medan läderovandelar passar bättre när du söker slitstaka och värmande skor.

Skapa extra bra passform i bruna herrskor

Med rätt strumpor får du ökad passform i dina skor. Bruna herrskor kan med fördel matchas med Reeboks ankelstrumpor för att du ska hålla dig bekväm och sval i skorna. Reeboks ventilerande strumpor ger dig svala och torra fötter och du hittar även strumpor med kompressionspassform för extra stöd i skorna. Glöm inte bort denna viktiga detalj som gör att du får ut så mycket som möjligt av dina skor!