alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herr · Byxor

 
[137]
1 / 3
Sida:av 3

Optimera din träning med byxor från herrkollektionen

Reebok har träningskläder för alla olika användningsområden och sporter. Fokus ligger på design som låter dig prestera ditt allra bästa. Välj rätt byxor för din sport om du vill få ut så mycket som möjligt av din träning. I Reeboks kollektion av byxor för herrar hittar du allt från överdragsbyxor till träningsbyxor med smal passform. Kollektionen har plagg med material i högteknologi som bland annat Speedwick och ActiveChill. Speedwick är ett fuktavledande material som leder bort fukt från huden så att du håller dig torr även under svettiga träningspass medan ActiveChill fungerar ventilerande så att du håller dig sval.

Herrbyxkollektion för alla sporter

I kollektionen av herrbyxor hittar du bland annat slimmade joggingbyxor och sweatpants med elastisk passform. Dessa passar bra för den som tränar varje dag och byxorna klarar av allt från tunga lyft till utfallssteg och squats. Med elastisk dragsko i midjan hålls byxorna på plats utan att skapa friktion. Om du tränar utomhus hittar du klassiska byxor i fleece som håller dig varm och samtidigt har en mjuk och skön yta mot huden. För en svalare känsla finns byxor i Speedwick-materialet som leder bort både fukt och värme från kroppen. För uppvärmning eller till och från träningen är ett par överdragsbyxor eller löst sittande trackpants att fördra. Med knäppning vid byxbenets fot kan du enkelt dra byxorna av och på över dina skor för extra smidighet.

Matcha Reeboks byxor för herrar med snygga toppar och jackor

För att du ska få ut så mycket som möjligt av dina träningsbyxor behöver du även se över resten av din garderob. Bland annat hittar du snygga toppar som även dessa har fuktavledande och ventilerande material. Matcha dina trackpants med tillhörande trackjackor för en fulländad look i samma stil. Med olika grafiska designlösningar och en mängd olika färger kan du skapa en unik look med sportig känsla.