alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Byxor för Herr

 
[67]
1 / 2
Sida:av 2

REEBOK BYXOR FÖR HERR

När det är dags att träna under de kallare månaderna är det skönt med ett par värmande och snygga byxor. Hos Reebok finner du byxor för herr för såväl löpning som Cross training, träning eller sköna byxor att slappa i hemma i soffan.

Byxor för löpning

Våra löpartights är gjorda av Thermowarm Touch som är ett mjukt, varmt och fuktavledande material som håller dig varm under de kalla löprundorna. På framsidan är de försedda med ett vindavvisande tyg och en nyckelficka, allt för att underlätta din löpträning. De har även reflexdetaljer så att du syns i mörkret.

Byxor för Cross training

Bland vårt utbud av Cross training-byxor finner du modeller med rörelsevänlig design i knäna för en mer ergonomisk passform, vindavvisande tyg fram, fickor med blixtlås och många andra praktiska och sköna egenskaper.

Byxor för träning och fitness

Här finner du byxor med smal passform, perfekt för hård träning. Modeller med Thermowarm Deltapeak som är värmande utan att vara tunga och otympliga. Andra egenskaper hos våra träningsbyxor är dragsko i midjan, blixlåsförsedda fickor, muddar i benslutet för att hålla kylan ute samt fuktavvisande material som leder bort fukten från kroppen så att du känner dig torr och sval.

Classics-byxor för vardagsbruk

Bland våra Classics-byxor finner du sköna sköna byxor i bomull, French Terry-material eller nylon för att nämna några. Med de här byxorna fixar du lätt en ledig, men ändå sportig stil som passar lika bra hemma i soffan som på stan.

Låt inte kyla och blåst hindra dig i din träning. Med Reeboks träningsbyxor för herr kan du lugnt fortsätta med din träning, vare sig det handlar om tidiga morgonrundor i löpspåret eller att ta sig varm och trygg till gymmet för ett hårt Cross training-pass. Gillar du sedan att slappa i soffan i en ledig och mysig stil har vi byxorna även för det.