alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herr · Classics

 
[1030]

Skor och plagg från Reebok Classic herrkollektion

I kollektionen Reebok Classic för herrar hittar du basplagg och skor som är nödvändiga för din garderob. För att du ska få ut så mycket som möjlig av din träning behöver du rätt skor och kläder. Reebok designar alla sina produkter med funktion i fokus. Det viktiga är att du väljer rätt skor och plagg för din träningsform om du vill få ut så mycket som möjligt av din träning. Bland annat hittar du skor för löpning och crossträning, men även för vandring och vardagsanvändning. Reebok använder sig av högteknologiska material och design som främjar olika specifika träningsområden, så se till att välja rätt när du shoppar.

Från vardag till träning med Classic

Reebok Classic har basplagg och skor för både träning och vardagsanvändning. För svettiga och högintensiva träningspass hittar du ventilerande och fuktavledande material som håller dig torr och sval under dina pass. För löpning hittar du flexibla och stötdämpande skor med extra fjädring för att du ska få energi i dina steg. Till vardagsanvändning finns skor med bekväma stötdämpande sulor och stabil passform som bekvämt håller dig på fötterna under hela dagen. Kollektionen innehåller allt från träningskläder med kroppsnära passform som låter dig hålla rörelser i fokus samt lediga kläder och lösare skärning för plagg som fungerar perfekt som lager på lager lösningar.

Matcha Reebok Classic herr med rätt accessoarer

I kollektionen Reebok Classic för herrar hittar du även användbara accessoarer och tillbehör. En viktig detalj som ofta glöms bort är strumpor. Med rätt strumpor får du bättre grepp i dina skor och undviker friktion och skavsår som sker när fötterna glider omkring i skorna. Du hittar även praktiska midjeväskor som du kan använda för att hålla koll på småsaker eller värdesaker under ditt pass och samtidigt hålla händerna helt fria. Välj även bland snygga kepsar som håller störande solstrålar borta från ögonen och träningshandskar som låter dig lyfta tungt utan skavsår.