alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herr · Classics

 
[759]

FYNDA IKONISKA COLLABS. BARA UNDER 72 TIMMAR.

Vill du få upp till 50 % RABATT på våra hetaste collabs? Såklart. Archive Sale är snart här. Signa upp dig nu för info.
Club C 85
Club C 85 Vintage
Reebok Vector Smash
NPC II
Club C Revenge
Club C 85 Vintage
Classic Leather
Club C 85 Vintage
Classic Leather Legacy AZ
Premier Road Plus VI
La Casa De Papel Club C
Reebok Royal Complete Clean 2.0
Reebok Royal Glide Ripple Clip
Classic Leather
Club C 85 Vintage
BB 4000 II
Classic Leather Plus
Classic Leather
Classic Leather Plus
Reebok Resonator Low
Club C 85
Club C Revenge
Classic Leather
Classic Leather Make It Yours
Club C 85
Reebok Royal Glide
Club C 85
La Casa De Papel Classic Leather
Club C 85
Reebok Royal Techque T
Reebok Royal Techque T
Ex-O-Fit Hi
Classic Leather Legacy AZ
Reebok Royal BB4500 HI2
Premier Road Plus VI
LT Court
Reebok Royal Techque T
Premier Road Plus VI
Reebok Royal Ultra
Reebok Royal Ultra
Classic Leather
Classics Wide T-Shirt
Reebok Royal Complete 3.0 Low

Skor och plagg från Reebok Classic herrkollektion

I kollektionen Reebok Classic för herrar hittar du basplagg och skor som är nödvändiga för din garderob. För att du ska få ut så mycket som möjlig av din träning behöver du rätt skor och kläder. Reebok designar alla sina produkter med funktion i fokus. Det viktiga är att du väljer rätt skor och plagg för din träningsform om du vill få ut så mycket som möjligt av din träning. Bland annat hittar du skor för löpning och crossträning, men även för vandring och vardagsanvändning. Reebok använder sig av högteknologiska material och design som främjar olika specifika träningsområden, så se till att välja rätt när du shoppar.

Från vardag till träning med Classic

Reebok Classic har basplagg och skor för både träning och vardagsanvändning. För svettiga och högintensiva träningspass hittar du ventilerande och fuktavledande material som håller dig torr och sval under dina pass. För löpning hittar du flexibla och stötdämpande skor med extra fjädring för att du ska få energi i dina steg. Till vardagsanvändning finns skor med bekväma stötdämpande sulor och stabil passform som bekvämt håller dig på fötterna under hela dagen. Kollektionen innehåller allt från träningskläder med kroppsnära passform som låter dig hålla rörelser i fokus samt lediga kläder och lösare skärning för plagg som fungerar perfekt som lager på lager lösningar.

Matcha Reebok Classic herr med rätt accessoarer

I kollektionen Reebok Classic för herrar hittar du även användbara accessoarer och tillbehör. En viktig detalj som ofta glöms bort är strumpor. Med rätt strumpor får du bättre grepp i dina skor och undviker friktion och skavsår som sker när fötterna glider omkring i skorna. Du hittar även praktiska midjeväskor som du kan använda för att hålla koll på småsaker eller värdesaker under ditt pass och samtidigt hålla händerna helt fria. Välj även bland snygga kepsar som håller störande solstrålar borta från ögonen och träningshandskar som låter dig lyfta tungt utan skavsår.