alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Herr · CrossFit · Handskar

 
[1]

Tunga lyft har aldrig känts lättare med Reebok CrossFit-handskar för herr

Att nå sina mål handlar inte bara om större muskelmassa, ökad explosivitet eller ens en oslagbar viljestyrka, utan mycket handlar också om din utrustning. När du vill ge allt i boxen och klara ditt tyngsta lyft någonsin kommer ett par CrossFit-handskar för herrar ge dig det grepp och stöd du behöver. De skyddar dina händer vid pull-ups och marklyft genom att vara vadderade i handflatan och är dessutom utrustade med ventilerande mesh och laserskurna lufthål för ökad komfort. Gör dem till en del av din outfit på gymmet och låt dem hjälpa dig på vägen mot dina högt uppsatta träningsmål.

Bekväma och svettavvisande egenskaper

Reebok CrossFit-handskar för herr är utvecklade med din komfort i åtanke. De är därför tillverkade i ventilerade och svettavvisande material och garanterar dig ett träningspass utan distraktioner. Marklyft och pull-ups känns enklare än någonsin och självklart kommer de erbjuda extra skydd och komfort även vid övningar som burpees och andra markövningar. Handskarna har förstärkningar vid de platser som är utsatta för extra högt slitage, vilket gör att de kommer hålla för många timmars användning i boxen eller på gymmet.

Ett givet komplement till träningsutrustningen

Detaljer som träningshandskar är precis lika viktiga som ett par stötdämpande skor eller en skön outfit när du tränar. De gör att du kan ge allt under träningspasset i stället för att hindras av ömma eller svettiga handflator eller skivstänger som glider i händerna. Med rätt träningsutrustning kommer du längre på vägen mot att slå dina mål och med Reeboks CrossFit-handskar för herr kommer resan dessutom bli bekvämare, säkrare och roligare än någonsin! Självklart har de även tagits fram i en stilren och clean design för att ge dig en boost av extra självförtroendet varje gång du kliver in på gymmet.