Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.

CrossFit-kläder för Herr

61 Produkter
1 / 2
Sida:av 2

REEBOK CROSSFIT-KLÄDER FÖR HERR

CrossFit som träningsform kretsar kring naturliga rörelser. Du gör sådant som efterliknar de fysiska utmaningar som våra förfäder mötte: sitta ned och stå upp, springa, lyfta, kasta, klättra, hoppa, knuffa och släpa. De här rörelserna finns i oss naturligt och de ligger till grund för de övningar som utövarna strävar efter att bemästra inom CrossFit. Kort sagt handlar det om konstant varierade funktionella rörelser utförda med hög intensitet.

Egenskaper hos bra CrossFit-kläder
  • Speedwick-teknologi som leder bort fukten från kroppen och håller dig torr och sval under hela träningspasset
  • Rörelsefrämjande material och passform som ger dig större rörelsefrihet och kan utföra alla övningar utan att känna att kläderna är i vägen
  • Dragsko i midjan för perfekt passform, förvaringsfickor med blixtlås när det gäller Byxor och shorts och mjukt och skönt material i Tröjor är andra bra egenskaper du bör hålla utkik efter
Brett utbud för alla stilar

Hos oss finner du ett brett utbud med byxor, shorts, tights, t-shirts, varma tröjor liksom jackor. När du ska välja kläder för din CrossFit-träning är det även bra att ha i åtanke om du ska träna endast inomhus på gym eller om din träning även kommer att innebära t.ex. uppvärmning utomhus. Är detta fallet bör du se till att även införskaffa värmande byxor och tröjor som hjälper dig att klara av träningen galant även under kallare månader.

Om du gillar att se lika moderiktig ut på gymmet eller på fritiden är vårt utbud med CrossFit-kläder för herr det rätta valet för dig. Vi har många olika modeller och färger som passar alla stilar och smaker.