alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

CrossFit-kläder för Herr

 
[54]
1 / 2
Sida:av 2

Nå dina mål med Reeboks CrossFit-kläder för herr

Spring, lyft, kasta, klättra, hoppa, knuffa och släpa med Reeboks CrossFit-kläder för herr. Här hittar du funktionella plagg anpassade för naturliga rörelser och explosivitet, designade för att möta kraven hos de mest kräsna boxbesökarna. Ett par nya shorts i en intensiv nyans kan vara det som krävs för att du ska kliva in på gymmet med självsäkerhet och en svettavvisande t-shirt kan vara den detalj som gör att du orkar pusha dig själv lite längre. Att klä sig i rätt plagg handlar om så mycket mer än stil och utseende, det handlar om att känna sig bekväm och stark nog för att ta sig an de allra tuffaste utmaningarna. Dessa plagg hittar du här.

CrossFit-plagg för herr med högpresterande egenskaper

För att du ska kunna prestera på topp i boxen måste dina kläder också göra det. Därför är de utvecklade med svettavvisande, ventilerande och rörelsefrämjande material så att du kan hålla dig sval och torr under hela träningspasset och utföra de övningar du vill utan distraktioner. Självklart är de även designade i snygga färger och tryck så att du kan fortsätta att känna dig som ditt snyggaste jag när du lyfter tunga vikter eller tränar box jumps. Många av träningsbyxorna är dessutom utrustade med dragsko i midjan för justerbar passform och smarta fickor och dragkedjor för att erbjuda lättillgänglig förvaring. Flera av våra t-shirts och sweatshirts för herr kommer med luva eller ventilerande öppningar för att du enkelt ska kunna välja täckningsgrad.

CrossFit-kläder för alla stilar och väder

Anpassa din nya CrossFit-outfit efter om du ska träna utomhus eller inomhus. Även om du kommer tillbringa mest tid inomhus i boxen där ett par snygga shorts och en bekväm t-shirt räcker gott och väl kan det vara bra att komplettera med en jacka eller en värmande hoodie att dra över huvudet för uppvärmning utomhus. Plus att de hjälper dig att hålla stilen till och från träningen - win win!