alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Herr · CrossFit · Shorts

 
[16]

Reeboks CrossFit-shorts för herr gör dig redo för boxen

För att du ska kunna prestera på topp under träningspasset gäller det att klä dig i plagg som håller dig flexibel, sval och torr. Här hittar du funktionella CrossFit-shorts för herr som hjälper dig att pusha dig själv lite längre i boxen, samtidigt som de snygga färgerna och trycken ger dig det självförtroende som behövs för att snabbare nå dina mål. CrossFit handlar mycket om naturliga rörelser så som att hoppa, lyfta, kasta och klättra och därför är Reeboks CrossFit-shorts för herr självklart anpassade för detta. Rymliga passformer och högpresterande material minskar distraherade moment så att du kan lägga allt ditt fokus på de övningar du har framför dig.

Prestera bättre i funktionella och snygga Reebok Epic shorts

Välj bland populära modeller som Reebok Epic shorts eller Reebok Games Speed shorts i både neutrala och iögonfallande nyanser och kör på den stil som passar dig bäst. De CrossFit-anpassade träningsshortsen är tillverkade av lättviktiga och stretchiga material med Speedwick-teknologi som hjälper till att transportera bort fukt och hålla dig sval och torr. Vissa kommer även med vattenavvisande finish för att erbjuda hög funktionalitet i blött väder och fickor för att du enkelt ska kunna hålla dina viktiga ägodelar nära till hands. Dragsko i midjan erbjuder i sin tur en justerbar passform så att du ska känna dig så bekväm, snygg och smidig som möjligt under hela träningspasset.

Utvecklade tillsammans med CrossFitters

Reeboks CrossFit-shorts för herr är skapade med hjälp av information insamlad från tusentals CrossFit-atleter för att kunna erbjuda den passform och de egenskaper som efterfrågas av just CrossFitters. Självklart är shortsen inte enbart lämpade för CrossFit, utan även för alla typer av träningspass! Glöm inte att komplettera med svettavvisande t-shirts eller smidiga överdragsbyxor för de dagar när du planerar att träna utomhus eller när du vill ta dig till och från gymmet med stil.