alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Crossfit-skor för Herr

 
[2]

Maxa träningen i kvalitativa CrossFit-skor för herr

Se till att göra ett ordentligt avtryck i boxen genom att snöra på dig ett par stabila och funktionella CrossFit-skor från Reebok. Oavsett vilken sport du ägnar dig åt så är skorna en viktig del av utrustningen för att garantera säker och effektiv träning, inte minst när det kommer till CrossFit. Denna populära träningsform handlar mycket om naturliga rörelser som att lyfta, hoppa, klättra och släpa och då gäller det att dina skor erbjuder dig alltifrån stötdämpning och stabilitet till andningsförmåga och grepp. Med ett par kvalitativa CrossFit-skor för herr kommer du kunna maxa träningen i boxen och enklare nå dina högt uppsatta mål.

Reebok CrossFit-skor för herr tar dig längre

För att din träning inte ska behöva avbrytas på grund av dåligt grepp eller för lite stabilitet i fötterna gäller det att satsa på ett par skor med de egenskaper som passar för just din typ av aktivitet. CrossFit handlar som tidigare nämnt om snabba rörelser och hopp, men också om tunga lyft och då gäller det att skorna är både flexibla och stabila. Reebok CrossFit-skor för herr är utformade för olika typer av funktionella rörelser utförda med hög intensitet med egenskaper som ser till att dina fötter även hålls svala och torra. På så sätt kan du prestera till max utan att störas av distraherande moment och pusha dig ännu längre under träningspasset.

Träningsskor med högpresterande egenskaper

De skor du hittar här är alltså utformade speciellt för CrossFit, men kan självklart även användas vid andra typer av aktiviteter. De är utvecklade med egenskaper som lågt skaft för ökad rörelsefrihet, mellansula i stötdämpande material, låg drop mellan tå och häl och material som stabiliserar vid häl och mellanfot. Samtidigt har de såklart tagits fram i riktigt snygga designer så att du kan hålla stilen före, under och efter träningspasset.