alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Herr · CrossFit · Strumpor

 
[5]

Sval, torr och bekväm med CrossFit-strumpor för herrar

För att kunna ge allt i träningen är det viktigt att inte glömma bort detaljerna. Det är lätt att fokusera på utrustning som skor och bekväma kläder, men för att du inte ska störas av distraktioner så som varma och svettiga fötter gäller det också att satsa på kvalitativa strumpor. Reeboks CrossFit-strumpor för herrar erbjuder precis rätt egenskaper för att du ska kunna prestera på topp i boxen. Sköna material med funktionella egenskaper håller dina fötter svala, torra och bekväma under hela träningspasset, vilket gör att du kan fokusera på den uppgift du har framför dig.

Strumpor anpassade för tuffa träningspass

De strumpor du hittar här är främst utformade för träningsformen CrossFit, men kan såklart även användas under andra typer av aktiviteter. Deras svettavvisande och ventilerande material är nämligen precis lika eftertraktade på gymmet som i boxen. Det som däremot gör att flera modeller skiljer sig lite från vanliga träningsstrumpor är deras höga skaft och kompressionspassform. Något som passar perfekt för att skapa tryck över vaderna under tuffa intervaller och när du vill skydda benen på WOD:ar där marklyft och repklättring står på schemat. Många är dessutom utformade med stöd vid hålfot och vrist samt vaddering vid tå och häl för extra komfort. Självklart erbjuder Reebok även låga CrossFit-strumpor för herrar för dig som vill att strumporna inte ska synas i skorna och som ska ägna dig åt övningar där vad och smalben inte behöver skyddas.

Kompression gör att du orkar längre

En stor fördel med att satsa på träningsstrumpor med kompression är att det tryck som skapas över vaden och skenbenet gör att du orkar pusha dig själv längre. Trycket stimulerar nämligen blodcirkulationen och bidrar både till att benen blir mindre trötta under passet och att blodgenomströmningen i musklerna ökar efter passet. Något som kan ge positiva effekter som mindre träningsvärk och snabbare återhämtning.