alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Herr · Fitness & träning

 
[629]
1 / 14

Snygg, bekväm och redo för allt med Reebok sportkläder för herrar

Att välja rätt plagg och accessoarer för just den träningsform du ägnar dig åt är A och O för att kunna prestera på topp. Kläder som inte låter huden andas eller skor som inte ger tillräcklig stötdämpning kan vara otroligt distraherande och leda till att du inte kan fokusera fullt ut på övningen du har framför dig. Så oavsett om du ska springa ett maraton eller ge allt på gymmet kommer dessa sportkläder för herrar garantera att du känner dig snygg, bekväm och redo för allt.

Högpresterande egenskaper och funktionella material

För att du ska känna dig som ditt starkaste jag på träningen gäller det alltså att satsa på plagg och sporttillbehör med material och egenskaper som passar för just de övningar du ägnar dig åt. För intervaller och sporter som inkluderar snabba rörelser bör du till exempel leta efter träningskläder med god andningsförmåga som främjar rörelser och flexibilitet, medan det för övningar som kräver hög fokusnivå och stabilitet kan passa bättre med något stötdämpande och stöttande. Välj bland alltifrån ventilerande t-shirts och rymliga shorts till kompressionsstrumpor och träningsskor med grepp och stötdämpning för att hitta den sportutrustning som passar din aktiva livsstil allra bäst.

Klä dig rätt före, under och efter träningen

Lika viktigt som det är att klä dig rätt under själva träningspasset är det att satsa på rätt plagg när du tar dig till och från träningen. Dra på dig en hoodie och ett par vindskyddande långbyxor över dina shorts och t-shirt för att hålla värmen under vår och höst. På vintern kan du komplettera med en isolerande jacka och en snygg mössa för extra komfort. Utöver att erbjuda högpresterande egenskaper och funktionella material kommer Reeboks sportkläder för herrar alltid i en snygg design så att du kan hålla stilen både när du vilar och när du tränar!