alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herr · Fitness & träning · Handskar

 
[4]

Tappa inte greppet med Reeboks träningshandskar för herrar

Ömma handflator, dåligt grepp och fula förhårdnader kan vara resultatet av att inte använda kvalitativa träningshandskar. De är nämligen utformade för att skydda dina händer med hjälp av slitstarka material och strategiskt placerad vaddering och är därför ett utmärkt komplement i träningsutrustningen, oavsett om du sysslar med tunga lyft, cykling eller bodybuilding. Reeboks träningshandskar för herrar är designade med material av hög kvalitet och erbjuder maximal hållbarhet. Det gör att du kan räkna med ett par handskar som hjälper dig att nå dina mål en lång tid framöver.

Handskar för olika träningsformer

För att handskarna ska hjälpa dig på det sätt du önskar gäller det att välja ett par som är utformade för just din träningsform. Här hittar du till exempel träningshandskar konstruerade särskilt för kampsport, tyngdlyftning eller boxning, men också modeller vars mångsidiga egenskaper passar för flera typer av aktiviteter. Flera av handskarna är utformade med kardborreband som är justerbara och som bidrar med stabilitet vid handleden. Andra har vaddering i handflatan för ökat skydd och komfort eller fingrar med greppande finish för att ge dig extra kontroll runt skivstången eller cykelstyret. Självklart med snygg design som på ett perfekt sätt kommer komplettera resten av din träningsutrustning.

Skydda händerna med slitstarka träningshandskar för herrar

Föredrar du träningshandskar med korta eller långa fingrar? Här kan du välja mellan båda! Designen är en smaksak och passar dessutom olika bra för olika övningar. Handskar med långa fingrar är att föredra när du ska träna marklyft eller pull ups då den hårda metallstången annars kan skada huden på fingrarna. Om de dessutom är konstruerade med en greppvänlig yta ger de dig större kontroll, vilket kan hjälpa dig att lyfta ännu tyngre. Ett par träningshandskar med korta fingrar passar däremot bättre när du vill hålla händerna svala och torra, samtidigt som handflatan hjälper till att skydda händerna mot tryck och slitage.