alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Träningsskor för Herr

 
[72]

SKÄM BORT DIG SJÄLV

Sommaren är på intåg. Gör dig själv en tjänst och skaffa det du behöver redan nu.
Reebok Nano X2
Nanoflex TR
Speed 21 TR
Nano X1 Adventure
Nanoflex TR
Reebok Nano X2
Reebok Nano X2
Nano 6000
Nano 6000
Speed 21 TR
Nano X1 Froning
Nano 6000
Nanoflex TR
Workout Plus
Nano 6000
Nano X1 Adventure
Speed 22 TR
National Geographic Nano X1 Adventure
Workout Plus 1987 TV
Flashfilm Train 2
Workout Plus
Speed 22 TR
Lifter PR II Shoes
THE FLINTSTONES Nano X1
Nano X1 Adventure
Flashfilm Train 2
Looney Tunes Nano X1
Nanoflex TR
Flexagon Force 3
Reebok HIIT Training 2
Speed 21 TR
Flexagon Force 3
Reebok HIIT Training 2
Flexagon Force 3
National Geographic Nano X1 Grow
Nanoflex TR
Speed 21 TR
Flexagon Force 3
Reebok HIIT Training 2
Reebok HIIT
Nano X1
National Geographic Nano X1 Adventure
Nano X1 Les Mills®
1 / 2
Sida:av 2

Högre resultat med Reeboks träningsskor för herrar

Vad du sätter på fötterna spelar stor roll för hur du presterar under träningen. Under tunga lyft och stabilitetsövningar är det till exempel viktigt att stå stadigt och stabilt på marken, medan löpning och högintensiv träning kräver stötdämpning och flexibilitet. Satsa därför på ett par kvalitativa träningsskor för herrar som erbjuder de egenskaper och funktioner som passar just din träningsform. Med Reeboks mångsidiga och professionellt utvecklade sortiment har du möjlighet att välja bland sportskor som garanterat kommer hjälpa dig att nå nya mål i din träning. Missa till exempel inte de populära modellerna Reebok Nano som erbjuder grepp och responsiv stötdämpning eller Reebok HIIT som är en flexibel sko perfekt för högintensiv intervallträning.

Gymskor för herrar anpassade för din typ av träning

Med ett brett urval av träningsskor och gymskor för herrar erbjuds du många alternativ hur din träning än ser ut. Kvalitativa sportskor anpassade för din träningsform är en investering för framtiden och gör att du kan lägga ditt fokus på precis rätt saker när du tränar. Med ett par flexibla, ventilerande och stötdämpande sportskor på fötterna slipper du distraherande moment som skavsår, svett och obekvämt tryck och kan på så sätt ge det där lilla extra för att kunna prestera på topp. Oavsett om du behöver en ovandel i mesh för ökad ventilation, en greppande sula för löpning i ojämn terräng eller en lättviktig och flexibel träningssko för inomhusaktiviteter hittar du dem här på Reebok.

Ett bra komplement till utrustningen - snygga sportskor för herrar

Reebok träningsskor för herrar är minst lika högpresterande och funktionella på träningen som de är snygga när du vill få till en schyst och sportig look. Dessutom ger de stötdämpande egenskaperna skönt stöd under långa promenader, medan de ventilerande materialen håller dina fötter torra under varma dagar på stan med dina vänner. Ett par kvalitativa träningsskor för herrar är ett utmärkt komplement till träningsutrustningen som du kommer ha glädje och nytta av för en mängd tillfällen en lång tid framöver.