alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Herr · Fitness & träning · Strumpor

 
[46]

Håll fokus med Reeboks träningsstrumpor för herrar

Oavsett om du ska springa ditt längsta löppass någonsin eller om du ska lyfta tungt på gymmet kommer ett par riktigt bra träningsstrumpor hjälpa dig att hålla dig motiverad. Glöm svettiga och varma fötter som stjäl fokus från det viktiga - med ventilerande, svettavvisande och komprimerande egenskaper slipper du distraherande och irriterande moment. Välj bland träningsstrumpor för herrar i höga, låga, färgglada och neutrala modeller för att komplettera just din träningsutrustning på bästa sätt. Vissa strumpor är speciellt anpassade för en viss träningsform, medan andra fungerar optimalt oavsett om du befinner dig i boxen, i löpspåret eller på gymmet.

Sportstrumpor för herrar med prestationsförbättrande egenskaper

En träningsstrumpa är en strumpa speciellt anpassad för träning. Reeboks modeller utmärks av kvalitativa funktionsmaterial som håller dina fötter torra, svala och bekväma oavsett om du bär träningsskor eller inte. Vissa av sportstrumporna är även utrustade med förstärkningar för att erbjuda dig en bättre passform och en anatomiskt korrekt kompression över foten. Träningsstrumpor med kompression är till exempel ett bra val bland de som ska ta sig igenom lite längre träningspass och inte vill riskera att bli trött i ben och fötter. De komprimerande egenskaperna ser nämligen till att öka blodgenomströmningen och därmed tillföra mer syre till fötterna och vaderna, vilket kan få dig att orka ännu längre. Precis som att du ska tänka på vilka material och egenskaper resten av din träningsutrustning erbjuder gäller det att välja rätt sportstrumpor för att få ut så mycket av din träning som möjligt.

Hög eller låg träningsstrumpa?

Reebok erbjuder kvalitativa herrstrumpor för träning i både låga och höga modeller. En högre träningsstrumpa passar bra när du vill skydda en större del av benet mot kyla och kanske även addera lätt kompression, medan en låg modell är ett bra val för dig som vill skapa ett renodlat utseende och inte vill att de ska synas ovanför skorna. Här hittar du något för alla!