alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Herr · Fitness & träning · Tights

 
[4]

Ventilerande, komprimerande och isolerande träningstights för herrar

När du inte vill klä dig i plagg som riskerar att hamna i vägen mellan dig och dina högt uppsatta mål är ett par högkvalitativa träningstights helt rätt väg att gå. De sitter tight mot benen och gör att du kan fokusera fullt ut på övningen i stället för att oroa dig över tyg som fladdrar eller fastnar. Reeboks träningstights för herrar kommer i modeller med både ventilerande, komprimerande och isolerande egenskaper, vilket gör det enkelt att hitta ett par som passar just din typ av aktivitet. Använd dem på egen hand för inomhusträning eller låt dem fungera som ett extra värmande lager under de korta shortsen för att kunna fortsätta springa under årets kyligare månader. Eller varför inte använda dem som ett bekvämt och sportigt plagg till vardags?

Förläng säsongen med Reeboks träningstights för män

Med ett par snygga och isolerande träningstights kommer du kunna hålla igång träningen ännu längre in på säsongen. När sensommaren går över i höst passar de perfekt tillsammans med en tunn vindjacka i löpspåret, och när temperaturen sjunker ytterligare kan de användas som lager-på-lager-plagg för att både hålla värmen och transportera bort svett från huden. Reebok erbjuder träningstights för män i högkvalitativa material anpassade för olika säsonger och träningsformer så att du enkelt kan hitta ett par som passar din aktiva livsstil.

Herrträningstights med högpresterande egenskaper får dig att orka längre

Ett par tunna tights är lika sköna året runt och passar lika bra för inomhusträning som för tuffa och svettiga pass utomhus. Flera av tightsen är dessutom utrustade med Speedwick-teknologi för att hålla huden sval och torr samt komprimerande egenskaper för att sitta bra på kroppen och öka blodtillförseln i benen. På så sätt kan du pusha dig själv att orka ännu längre, oavsett om det handlar om tunga marklyft, högintensiv träning eller långa promenader i skogen.