alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Herr · Fitness & träning · Väskor

 
[112]
1 / 3
Sida:av 3

Håll koll på utrustningen med en snygg gymväska för herrar

När du ska till gymmet, boxen eller fotbollsträningen är det viktigt att få med dig all den utrustning du kan tänkas behöva under träningspasset, exempelvis dina träningsskor, vattenflaska, kanske en handduk och ett ombyte om du kommer direkt från jobbet. Därför gäller det att investera i en snygg och praktisk sportväska som erbjuder gott om utrymme för alla dina prylar och som gör det enkelt att transportera dem till och från träningen. Här hittar du Reeboks gymväskor för herrar i både små och stora storlekar så att du enkelt kan välja en modell som passar den utrustning som krävs för den träningsform du ägnar dig åt. Vad sägs om en klassisk gymväska för herrar med axelrem och stort huvudfack med plats för alltifrån skor och träningshandskar till handduk och träningskläder? Eller kanske en lätt och smidig gympåse för de dagar när du inte har lika mycket utrustning att bära på. Här finns något för alla.

Gymväskor för herrar i slitstarka material med funktionella egenskaper

Glöm den otympliga tygväskan eller ryggsäcken som du använder till skolan. Satsa i stället på en ordentlig sportväska i slitstarka material och med funktionella egenskaper som är anpassade just för träning. Flera av modellerna du hittar här är vattentåliga och ventilerande så att din gympackning hålls skyddad både inomhus och utomhus. Många är dessutom utrustade med justerbara remmar och flera handtag så att du kan bära din väska på det sätt du tycker är bekvämt.

Håll utrustningen skyddad i en gymväska för herrar

Vi vet hur viktigt det är med praktiska lösningar när det kommer till träningsutrustning. Därför är våra sportbagar, gympåsar, midjeväskor och skopåsar utvecklade med dina önskemål i åtanke och erbjuder förvaring för det just du vill ta med till gymmet, boxen eller fotbollsträningen. Flera dragkedjeförsedda fack i olika storlekar erbjuder säker och lättillgänglig förvaring av såväl sportutrustning som värdesaker så att du, i stället för att oroa dig över din utrustning, kan fokusera fullt ut på uppgiften du har framför dig.