Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
Gratis leverans av beställningar över 500 SEK
Reebok

Solglasögon för Herr

9 Produkter

SOLGLASÖGON FÖR HERR

På soliga sommardagar när solens strålar är som starkast finns det inget bättre och skönare än ett par snygga solglasögon för att skydda ögonen. Förutom för att skydda är ett par snygga herrsolglasögon den perfekta accessoaren för att göra sommarlooken komplett. Våra solglasögon funger även utmärkt att använda under träningen då de är särskilt anpassade för just detta ändamål.

Varför är det viktigt att skydda ögonen?

Långvarig exponering av UV-strålning kan skada huden på ögonlocken. Det kan även skada hornhinnan, ögats lins och andra delar av ögat. UV-exponering bidrar också till utvecklingen av grå starr och kan påverka gula fläcken i näthinnan vilket kallas makuladegeneration. Vid oskyddad intensiv UV-strålning under en kort tid finns det risk för att det bildas småsår på hornhinnan. Det känns som grus i ögonen, man blir rödögd, ljuskänslig och får nedsatt syn. Därför är det viktigt att skydda ögonen med bra solglasögon.

Våra modeller

Vi har de perfekta modellerna när du ska ge dig ut i spåret för en löprunda eller iväg till gymmet i strålande solsken. Vi har glasögom som är gjorda helt i polykarbonat och andra som har linser av polykarbonat och bågar av metall. Vi har klassiska modeller, liksom pilotglasögon och fyrkantiga glasögon med tonade glas. Allt beroende på dina behov och din stil.

Upptäck vårt utbud av snygga, sportiga och trendiga solglasögon för herr och låt inte solen hindra dig i din träning. Är du ingen träningsentusiasm fungerar de lika bra en dag på stranden som när du ska göra dina ärenden på stan. Komplettera din look med solglasögon från Reebok.