alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herr · Handskar

 
[4]

Komplettera utrustningen med Reeboks handskar för herrar

De blir ett perfekt komplement till din övriga utrustning och hjälper dig att nå ännu längre. Hos oss hittar du herrhandskar som erbjuder den optimala balansen av skydd, slitstyrka och funktion. Oavsett om du ska till boxen, ut på cykeln eller ge dig in i boxningsringen har vi kvalitativa modeller som passar dig. Välj bland handskar med långa eller korta fingrar, handskar med eller utan vaddering och handskar med ventilerande eller isolerande egenskaper.

Addera skydd och grepp till händerna med snygga herrhandskar

Med ett par kvalitativa handskar skyddar du inte bara händerna från yttre påfrestningar, utan ger dem också ett bättre grepp runt cykelstyret eller stången när du kör marklyft och pull-ups. De ventilerande och fukttransporterande materialen ser dessutom till att hålla dina händer torra och svala under hela träningspasset så att du slipper distraheras av svettiga och varma händer. På så sätt kan du lägga större fokus på övningen du har framför dig och snabbare nå de mål du satt upp för dig själv. Vissa av våra handskar för herrar är utvecklade specifikt för en viss sport eller träningsform, medan andra modeller är universella och kan användas både före, under och efter träningen.

Snygg design för herrar - handskar med det där lilla extra

Självklart kommer Reeboks handskar i otroligt snygga designer så att du alltid kan hålla stilen på topp. Vissa är stilrena och neutrala, medan andra kommer i färgglada nyanser som får dig att sticka ut ur mängden. Med jämna mellanrum tar vi även fram träningsutrustning tillsammans med välkända designers. Allt detta gör att du kan representera din grymma stil även när du tränar, samtidigt som du håller händerna skyddade, isolerade och ventilerande från yttre påfrestningar. Spana in vårt inspirerande utbud och välj den handske för herrar som ger dig den motivation du behöver.