alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herrhandskar

 
[5]

För tuffare träningsformer, såom Cross training, styrketräning och boxning, är ett par bra handskar en viktig del av utrustningen. Våra herrhandskar hjälper till att skydda dina händer från skav och blåsor och ger stöd och ett fast grepp. Det är dock viktigt att veta vilken typ av träning du ska använda handskarna till så att du skaffar dig ett par som hjälper dig under träningen istället för att vara till besvär.

Boxningshandskar

Våra boxningshandskar finns i läder liksom i syntetskinn och har snörning och/eller kardborrband i handleden för säker passform. Självklart är de även vadderade för att dämpa vid slag och stötar. Vi har även kampsportshandskar med vadderad slagyta som passar för MMA-träning.

Cross training-handskar

För den här typen av träning har vi handskar i en halkfri och greppande design med ventilerande mesh i handflatan, liksom modeller med dämpande gel i handflatan, ventilerande design och förstärkt med tyg där störst slitage förekommer. De har alla justerbar karborrknäppning i handleden för en perfekt och säker passform.

Träninghandskar

I vårt utbud av träninghandskar hittar du handskar för såväl utomhusträning som inomhusträning. Våra handskar för utomhusträning är försedda med Speedwick-teknologin som leder bort fukten från huden och håller dig sval och torr. De är tillverkade i Thermowarm Deltapeak som är ett skiktat material som fyllts med polyestergarn, vilket ger värme utan att tynga ner. Pekfingret är försett med touchscreen-material så att du enkelt kan svara i telefonen utan att behöva ta av dig handskarna. Våra handskar för inomhusträning passar perfekt för tyngdlyftning då de har dämpande silikon i handflatan som skyddar mot skav och blåsor. De har även ventilerande meshpaneler som hjälper till att hålla händerna svala.