alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herr · Hoodies & Sweatshirts

 
[214]
1 / 5
Sida:av 5

Behåll stilen och komforten med en snygg sweatshirt för herrar

Sugen på ett snyggt och användbart plagg som du kan bära året om? Satsa då på en sportig sweatshirt från Reebok! De herrsweatshirts du hittar här kommer i otaliga stilar och utseenden så att du enkelt kan komplettera din garderob med just det plagg du är ute efter. De kommer förhöja din stil på såväl träningspass som när du vill spendera en dag på stan tillsammans med vännerna och känna dig både snygg och bekväm. Under årets kallare månader kan du använda din sweatshirt som en tjocktröja över en t-shirt eller en tunn polotröja, medan den passar perfekt som alternativ till en jacka när temperaturen är lite högre. Här hittar du helt enkelt flexibla plagg som passar för otroligt många tillfällen!

Sweatshirts för herrar med funktionella egenskaper

Hos Reebok hittar du självklart klassiska sweatshirts för herrar i mjuk och skön bomull, men också tröjor tillverkade av mer tekniska material. Nylon är till exempel otroligt populärt bland de som letar efter lättviktiga träningsjackor och finns tillgängliga här med praktiska funktioner som hellång dragkedja, smarta fickor och hög krage så att du kan anpassa täckningsgraden efter dina önskemål och hålla dina viktiga föremål nära till hands. Ett annat omtyckt material när det kommer till hoodies och sweatshirts är fleece som kommer hålla dig varm och bekväm genom hela träningspasset. Många modeller är utrustade med luva med dragsko, vilket är perfekt för de dagar när du vill stänga ute kylan lite extra.

Komplettera garderoben med nya herrsweatshirts

Återigen, om du är sugen på ett snyggt och användbart plagg som du kan bära året om ska du definitivt satsa på en sportig sweatshirt för herrar från Reebok. Det är ett mångsidigt och flexibelt komplement till din nuvarande garderob och kan användas med en mängd olika plagg för att hålla dig så varm, bekväm och skyddad som du önskar.