alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Jackor för Herr

 
[62]
Les Mills® Packable Jacket
Reebok Identity Fleece Zip-Up Hoodie
Reebok Identity Tape Zip-Up Hoodie
Reebok Identity Fleece Zip-Up Hoodie
Workout Ready Piping Zip-Up Sweatshirt
Running Woven Wind Jacket
Workout Ready Piping Zip-Up Sweatshirt
Outerwear Urban Fleece Parka
United By Fitness Graphene Speed Jacket
Jul 1/4 Zip Sweatshirt
Training Essentials Jacket
Performance Zip-Up Hoodie
Workout Ready Piping Zip-Up Sweatshirt
Cardi B Fur Ombre Jacket (Unisex)
Vector Fleece Anorak
Vector Fleece Anorak
Outerwear Urban Fleece Parka
DMX Woven Windbreaker
Looney Tunes Coach Jacket
Looney Tunes Coach Jacket
Reebok by Pyer Moss Crop Jacket
Reebok by Pyer Moss Windbreaker
Lightweight Woven Anorak Jacket
Reebok by Pyer Moss Windbreaker
DMX Training Hybrid Winter Jacket
Training Essentials Vector Track Jacket
Running Woven Jacket
Classics Archive Anorak Jacket
Classics Archive Anorak Jacket
DMX Hard Shell Mid-Length Jacket
Classics Back Vector Track Jacket
Performance Woven Zip Up Hoodie
United by Fitness Speed Jacket
Classics Vest
DMX Training Hybrid Winter Vest
Classics Vector Windbreaker
Classics Vector Tape Track Jacket
MYT Jacket
Classics Back Vector Track Jacket
Road Trip Woven Packable Jacket
Performance Woven Zip Up Hoodie
Classics Vest
OW FL TW+GR JKT
1 / 2
Sida:av 2

Under den kallare delen av året är det viktigt att klä sig varmt under utomhusträningen eller löpningen och det finns inget bättre sätt att bekämpa kylan på än med en snygg, skön och funktionell jacka från Reebok. Beroende på träningsform har vi olika modeller med olika egenskaper att erbjuda i vårt breda utbud med jackor för herr.

JACKOR FÖR LÖPNING:

Våra jackor för löpning är framtagna med material som leder bort fukten (svetten) från din kropp och låter den avdunsta utanför kroppen så att du håller dig torr och sval under hela din löpning. De flesta modeller har även reflexddetaljer så att du syns bra både på sena kvällsrundor som tidig morgonträning och är designade för att hålla kylan ute. Ficka med blixtlås är ett extra plus så att du säkert kan förvara viktiga saker, som till exempel nycklarna.

JACKOR FÖR TRÄNING OCH FITNESS:

Våra jackor för träning och fitness passar bra till uppvärmning och nedvarvning utomhus. Vi har modeller som är vattenavvisande så att vädret inte ska vara något hinder i din träning, liksom tjockare dunfyllda jackor för riktigt kalla träningsdagar.

JACKOR FÖR EN LEDIG STIL:

Självklart har vi även snygga jackor för en ledig och klassisk vardagsstil som du kan känna dig avslappnad och sportig i på fritiden. De hjälper dig att hålla dig varm och skyddar dig från blåst och regn när andan faller på för en runda på stan. Våra modeller består av anoraks, vindtygsjackor och poncholiknande jackor.

Låt inte vädret stå i vägen för din träning, vare sig det gäller en löprunda utomhus eller att ta dig till gymmet i regnigt och blåsigt väder. Med våra snygga och värmande herrjackor blir träningen till en lek, så ta en titt på vårt breda utbud och hitta favoriten som passar dig bäst.