Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.

Sportkläder för Herr

934 Produkter

UPP TILL 50 % RABATT

1 / 20
Sida:av 20

REEBOK HERRKLÄDER

Reebok är ett engelskt sportklädesföretag som grundades i slutet av 1890-talet och som än idag levererar produkter för herr som är både moderiktiga för en urban, snygg stil och bekväma för att klara träningspasset galant. 2005 köptes företaget av adidas och fortsätter att skapa moderiktiga och funktionella kläder.

Vad består våra kollektioner med herrkläder av?
  • Byxor, shorts, tights
  • Tröjor, t-shirt, linnen, jackor
  • Träningsoveraller

I våra olika kollektioner hittar du herrmode för alla tillfällen och stilar. Byxor, shorts, jackor, tröjor, linnen och mer som är designade för att vara både stilfulla och praktiska för att ge bästa möjliga resultat under träningen och som du även kan glänsa i på lediga stunder. Våra herrkläder har tagits fram i material med spjutspetsteknologi för att boosta din träning. Många av våra kläder är till exempel vindavvisande och fuktavvisande för att kunna användas under hårda träningspass i blåst och regn, för som vi alla vet, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, men hos Reebok finner du kläderna som skyddar dig mot blåst och regn och gör träningen till en lek. Våra löpartröjor är framtagna med vår Speedwick-teknik som leder bort fukten från kroppen och håller dig torr och sval under hela löpningen. Många av våra shorts är gjorda i spänstigt material med fyrvägsstretch som passar perfekt för smidighetsövningar och konditionsträning.

Då olika sporter har olika förutsättningar har vi tagit fram kläder med olika specifika träningsformer i åtanke. På så sätt slipper du störas av kläder som inte sitter som de ska och istället fokusera på träningen, så ta en titt på våra olika kläder och hitta plaggen som bäst passar dina behov.