GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Herrklockor

 
[1]

HERRKLOCKOR

En snygg, funktionell och praktisk klocka är en oumbärlig accessoar för en komplett herrgarderob. En elegant herrklocka som pryder handleden fungerar väl både på träningen, jobbet, fritiden eller utekvällen med vännerna. När tiden rusar iväg kan du vara säker på att du kommer att komma i tid vart du än ska med våra snygga och praktiska klockor i elegant och sportig stil.

Löparklockor

Vi har klockor som är speciellt desigande för löpträning med stoppur med varvräknare, timer och timsignal. Armbandet är gjort i polyuretan med ventilerande skåror för att du inte ska svettas mer än nödvändigt. Med de här klockorna håller du koll på tiden lika enkelt som på antal varv på löparbanan. Vi har även modeller som mäter pulsen med hjälp av ett medföljande pulsbälte.

Träningsklockor

Våra snygga träningklockor hjälper dig att hålla koll på hur länge du tränat samtidigt som du visar upp en snygg, sportig och trendig stil. De är även designade för att tåla såväl vatten som hetta. Som alla andra accessoarer är våra klockor designade för att hjälpa dig under träningen. Armbandet är ventilerande för att undvika att svetten ansamlas och orsakar obehag och boetten lätt och stöttålig så du kan träna utan att behöva tänka på att klockan ska gå sönder vid minsta smäll. De har även stoppur och alarm, bland många andra praktiska egenskaper.

Med någon av våra sportklockor på handleden har du inte längre någon ursäkt för att komma försent till träningen eller middagsdejten. Ta en titt på vårt utbud och hitta favoriten som passar dina behov och din stil.