alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herr · Kompression

 
[11]
Workout Ready Compression Tights
Workout Ready Compression Tights
Thermowarm Touch Base Layer Bottoms
United By Fitness Compression Tights
Running Essentials Speedwick Tights
Compression Briefs

Höj din prestation med kompressionstights för herrar

Ett par kompressionstights sitter inte bara otroligt snyggt och bra, de erbjuder även stabilitet och hjälper till att öka blodcirkulationen i benen. De är därför otroligt omtyckta plagg bland de som tränar och vill orka ännu längre i löpspåret, boxen eller på gymmet. Välj bland kompressionstights och kompressionsshorts för herrar i stilrena och välsittande designer som gör att det tar längre tid för dina ben och fötter att kännas trötta och tunga. Ökad blodcirkulation gör nämligen att mer syre transporteras till dina lår, vader och ända ner i fötterna, vilket kan vara avgörande när det kommer till att nå dina högt uppsatta mål och slå dina personbästa.

Många fördelar med att klä dig i kompressionsshorts för herrar

Hos oss hittar du långa och korta byxor med kompression för herrar med snabbtorkande och ventilerande egenskaper och tryckpunkter på precis rätt platser. Utöver att de hjälper till att öka blodcirkulationen i benen sägs kompressionsplagg även kunna bidra till att stabilisera musklerna, förebygga sträckningar och göra träningsvärken lite mindre kännbar. Trycket som skapas av plagget gör nämligen att de små vibrationer som skapas i benen och musklerna när du springer eller hoppar minskar och bidrar därmed till mindre förslitningar. Vibrationerna gör också att kroppen måste använda mer energi för att balansera musklerna, så ju mindre vibrationer desto lägre energiförbrukning. Testa och se vad våra kompressionstights för herrar kan göra för just dig och din träning!

Kompressionsplagg för herrar kan användas vid flera olika tillfällen

Kompressionsplagg kan användas av alla som ägnar sig åt fysisk aktivitet och vill dra nytta av kompressionens fördelar. De hjälper dig att maximera din prestation och öka din uthållighet oavsett om du befinner dig på löpbandet, på fotbollsplanen eller i boxen. Eller varför inte dra på dig ett par kompressionstights till vardags för att förebygga smärtor, stelhet och svullnader i benen? Detta är särskilt bra om du kommer sitta stilla en stor del av dagen och vill se till att hålla igång blodcirkulationen.