alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Linnen för Herr

 
[26]

REEBOK LINNEN FÖR HERR

Linnen är ett populärt och mångsidigt plagg som kan användas både på gymmet, hemma under lediga stunder eller på stan med vännerna. Våra linnen för herr är designade med den senaste spjutspetsteknologin för att hjälpa dig under träningspasset så att du kan koncentrera dig på dina övningar utan att störas av osköna eller klibbiga kläder.

Egenskaper:
  • Speedwick: Speedwick-teknologin som leder bort fukten från huden och håller dig torr och sval under hela träningspasset.
  • ActivChill: ActivChill är en annan av Reeboks patenterade teknologier som hjälper dig att hålla dig sval tack vare att tyget är vävt med en annorlunda process så att oregelbundet formade "femhörniga fibrer" inte bildar den vanliga tätheten som brukar st
  • Mesh: Ett tyg med tätt placerade hål som ger extra luftcirkulation.
  • platta sömmar: Undviker skav

Med de här egenskaperna passar våra linnen perfekt för Les Mills olika träningsprogram. Les Mills är en form av gruppträning med olika program eller klasser, som är koreograferade i förväg av Les Mills egna koreografer och består av härlig musik och fartfyllda övningar. Det första träningsprogrammet startades 1990 och var BodyPump. Då dessa pass är väldigt rörelseintensiva ger den ärmfria designen hos våra linnen en större röreslsefrihet och den kroppsnära passformen ger dig en snygg look samtidigt som du slipper löst, hängande tyg som är i vägen under träningen.

Ledig stil

Vi har även linnen som är designade för en snygg och modern stadslook. Under varma sommardagar finns det inget skönare än ett luftande linne, och om det dessutom är både trendigt och iögonfallande kan det väl knappast bli bättre.

Besök vår butik idag och välj och vraka bland våra snygga modeller i olika färger och hitta linnet som passar din stil och dina behov bäst.