alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herr · Löpning

 
[106]

Utforska Black Friday-kollektionen

Och spara upp till 60 % på favoriter som Nano, Club C och Classic Leather.
Reebok Energylux 2
Reebok Runner 4.0
Reebok Lite 3
Running Woven Wind Jacket
Running Long Sleeve T-Shirt
Running Two-in-One Shorts
Running Speedwick Tights
Running Speedwick Singlet
Running Tech T-Shirt
Speed Dash Shorts
Running Shorts
Energen Plus 2
Floatride Energy 4 Adventure
Running Speedwick Singlet
Running Woven Wind Jacket
Running Speedwick Tights
Running Shorts
Energen Run 2
Reebok Runner 4.0
Reebok Lite 3
Reebok DMX Trail Shadow
Outerwear Quarter-Zip Sweatshirt
Running Quarter-Zip Top
Speed Dash Shorts
Running Woven Shorts
Lavante Trail 2
Reebok Lite 3
Reebok Lite Plus 3
Energen Plus 2
Running Activchill Athlete T-Shirt
Running Activchill Athlete T-Shirt
Active Core Crew Socks – 3-pack
Active Core Crew Socks – 3-pack
Active Core Ankle Socks – 3-pack
Active Foundation Ankle Socks – 3-pack
Floatride Energy Symmetros 2
Reebok Energylux 2
Energen Plus 2
Reebok Lite 3
Lavante Trail 2
Energen Lite
Floatride Energy X
Reebok DMX Trail Shadow
1 / 3
Sida:av 3

Få ut mer av din träning med löpning för herrar från Reebok

Ett par riktigt bra löparskor är kanske en av de bästa investeringarna en löpare kan göra, vare sig det gäller löpning på en professionell nivå, för dig som motionerar regelbundet eller bara tar en springtur lite då och då. Bekväma löparskor anpassade för just din träningsstil ger i regel både bättre resultat och gör att du enklare undviker skador.

Viktigt att tänka på vid val av löparskor för herrar

En bekväm löparsko är givetvis väldigt individuellt och allt från fotens form till val av sula spelar roll. Innan du väljer ett par löparskor är det ett par punkter du bör ha i åtanke. Skon bör inte glappa i hälen, och foten behöver "andas" under träningspasset. Med andra ord är det viktigt att foten inte känns klämd samt att tåboxen ska vara tillräckligt rymlig utan att skon känns för stor.

Löparskor för både elitidrottare och motionärer

I sortimentet hittar du ett brett utbud av skor relaterade till träning och löpning för herrar. De som letar efter lättare skor för mer explosiv intervallträning eller kortare löpturer finner massvis med val hos Reebok. Många elitidrottare föredrar lättare skor när det är dags för tävling då en av fördelarna med mindre vikt i skon är förmågan att enkelt komma i kontakt med foten. Här finns också givetvis skor med extra mjuk innersula eller något tyngre skor som dämpar och anpassar sig efter fotens form, perfekt för långdistanslöpare. Så vare sig det gäller en löptur i skogen, långa löpsträckor på asfalt, eller allround terräng för orienteraren finns det alltid ett par löparskor redo att användas. Nästintill alla skor i utbudet kommer dessutom i flera snygga färger och läcker design som passar till både träningspasset och för vardagligt bruk. Så ta chansen, utforska utbudet och maximera ditt träningspass med ett par proffsiga skor från Reebok.