alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Herr · Löpning · Jackor

 
[2]

Löparjacka för herrar - Snygga och praktiska jackor från Reebok

En löparjacka från Reebok sitter aldrig fel och fungerar utmärkt att springa med i alla årstider. I Reeboks sortiment av löparjackor för herrar finner du klädesplagg som passar både under en svalkande löptur på sommaren såväl som en motionsrunda i höstmörkret. Här finns jackor med allt från svettavledande material som håller dig lagom sval, till vattentäta plagg som passar utmärkt vid regniga träningspass.

Kläder för alla väder

Letar du efter slittåliga och sköna löparjackor, har du hamnat helt rätt, Reebok har jackor som fungerar utmärkt att använda i alla väder. Här finns vattenavvisande löparjackor som enkelt och smidigt går att dra på sig så fort det börjar regna eller snöa. Klädesplaggen kommer dessutom med meshpaneler, ett viss typ av material som bibehåller värmen samtidigt som både fukt och överskottsvärme ventileras bort. För dig som springer varje dag eller på en regelbunden basis hittar du klädesplagg med fuktavledande Speedwick-teknologi i Reeboks avdelning av löparjackor för herrar. Många plagg är även utrustade med reflexdetaljer, perfekt för kvällslöparen.

Praktiska och smidiga jackor för den aktiva

Vare sig du letar efter ett klädesplagg att använda främst vid löpträning, i vardagen eller under en vandringstur ute i naturen, är förmågan att kunna röra sig bekvämt och obehindrat ett måste. Därför kommer Reeboks löparjackor i en mängd former och storlekar. I sortimentet av löparjackor för herrar finns även klädesplagg med rörelsefrämjande skärning runt armbågen samt löparjackor med en mer kroppsnära utformning, designad specifikt för största möjliga rörelsefrihet. Är du på resande fot eller helt enkelt föredrar praktiska klädesplagg som inte tar alltför stor plats finns även löparjackor som enkelt kan packas ner i plaggets bröstficka.