alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herr · Löpning · Kläder

 
[22]

Löparkläder herr - träningsplagg för alla årstider

Hos Reebok hittar du ett brett och varierat sortiment av löparkläder för herrar. I utbudet finns träningsplagg som fungerar året runt i alla årstider och väderförhållanden. Detta kan handla om allt från ordentliga löpartröjor med fuktavledande Speedwick-teknologi, till ett par löpartights för både inomhus och utomhusbruk.

Slitstarka löparkläder med stil

Stryktåliga och slitstarka löparkläder är A och O för både den ambitiöse och alldagliga löparen, men även för dig som vandrar ute i naturen. Reeboks plagg sätter löparen i fokus och går därför att använda i alla typer av väder. Här finns stilrena löpartights, figursydda efter passform som passar att använda på löpbandet såväl som ute i spåret. För extra komfort finns tights med elastisk midja som går att stretcha efter behag. Föredrar du att springa under kvällen eller tidig morgon när det är som mörkast är det viktigt att du syns. Därför inkluderar många plagg även reflexdetaljer som reflekterar ljus på långa avstånd och gör att du syns. Självklart erbjuds även vattentäta träningskläder för regniga eller snöiga dagar.

Träningskläder för maximal komfort och rörelse

Utöver slitstarka kläder finner du även lätta och stretchiga löpartröjor i fuktavledande material som håller dig både torr och sval under en längre period. Detta kan exempelvis kombineras med ett par snygga svettavledande shorts med en justerbar dragsko vid midjan, perfekt för nycklar eller en smartphone. För lite kyliga dagar finns mjuka och tjocka löpartröjor som kommer i en kroppsnära slim fit-design, gjord för löpare som föredrar långvarig komfort. I Reeboks utbud av löparkläder för herrar kan du komplettera ditt löparställ med nya klädesplagg gjort för dig som löptränar, oavsett nivå. Givetvis finns det kläder i flera storlekar i både enfärgat och färgglatt. Så varför inte ta chansen och utmana dig själv med hjälp av löparkläder från Reebok.