alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herr · Löpning · Shorts

 
[9]
Running Two-in-One Shorts
Running Two-in-One Shorts
Running Woven Shorts
Running Woven Shorts

Spring bekvämare med Reeboks löparshorts för herrar

Älskar du också känslan av att svischa fram i löparspåret och att sätta nya personliga rekord, men gillar kanske desto mindre känslan av skav på insidan av låren? Då ska du titta närmare på kvalitativa och högpresterande löparshorts från Reebok. De är nämligen framtagna med dina behov och önskemål i fokus för att du inte ska behöva fokusera på något annat än vägen du har framför dig. Med hjälp av ventilerande och fukttransporterande material håller du dig torr, sval och bekväm genom hela löpningen och slipper samtidigt oroa dig för de onda och irriterande skav som kan uppstå på insidan av låren.

Funktionella herrshorts anpassade för löpning

Löpning är en av världens vanligaste träningsformer, vilket gör att det finns mängder av utrustning att välja bland på marknaden. A och O för att du ska kunna springa bekvämt är såklart ett par bra löparskor, men det är minst lika viktigt att satsa på funktionella och kvalitativa plagg för att kunna ge allt på bandet eller i spåret. Här hittar du löst sittande shorts för en rymlig och luftig känsla och 2-i-1-modeller med tight sittande innershorts för att motverka skav. Vissa är dessutom utrustade med dragsko i midjan så att du enkelt kan justera passformen efter just dig och smarta fickor för lättillgänglig förvaring av dina viktiga prylar.

Klä dig i lager-på-lager med Reeboks löparshorts

Ett par kvalitativa löparshorts för herrar är det perfekta valet när du ska ge dig ut på en löptur en varm sommardag eller när du ska sätta nya rekord på löpbandet på gymmet. Välj ett par i den längd och passform som faller dig i smaken och känn dig som ditt snyggaste jag både före, under och efter träningspasset. Även om ett par shorts är det perfekta plagget för träning under varma sommardagar kan du även använda dem som ett extra täckande lager över löpartightsen under lite kyligare kvällsturer. Satsa då gärna på ett par med reflekterande detaljer så att du syns ordentligt i mörkret!