Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.

Löparskor för Herr

78 Produkter
1 / 2
Sida:av 2

REEBOK LÖPARSKOR FÖR HERR

Löpning är en av de vanligaste och kanske enklaste träningsformerna som inte kräver någon speciell utrustning eller särskild talang, och är effektiv träning för att hålla sig i form. Löpning är också en vanlig tävlingsform och finns i olika distanser inom såväl friidrott som terränglöpning. Vilken anledningen än är till att ge sig ut i löpspåret, så är något av det viktigaste bra skor på fötterna. Vi har ett brett urval av skor och modeller, men innan du bestämmer dig är det viktigt att veta vad du bör tänka på för att få ut mesta möjliga av din löpning.

Viktigt att tänka på
  • Hur ofta du tränar
  • på vilket underlag du tränar
  • Fotens form (bred/smal, högt/lågt fotvalv)

Många av våra löparskor för herr är utrustade med senaste teknologin Flexweave som förser dig med flexibilitet, stabilitet och andningsförmåga. Sulorna i våra skor är stötdämpande och framtagna med 3D-teknik. Stötdämpningen är viktig för att undvika skador och förslitningar.

Typ av löpning

  • Kortdistans
  • Långdistans
  • Terränglöpning

Som du säkert redan vet är det inte samma sak att springa kortdistanser som långdistanser, och för terränglöpning behöver du också där skor med särskilda egenskaper för att underlätta träningen. Våra skor för korta distanser har yttersulor som ger bra grepp, medan skor för långdistans är lätta och ventilerande. Terrängskorna har en yttersula i kraftig och slitstark gummi som skyddar fotsulan och ger bra grepp, och skorna är även utrustade med dräneringsportar som släpper ut vatten och håller dina fötter torra.

Nu är det enda som återstår för dig att välja modellen som bäst passar dina behov och ge dig ut och tilläggarygga kilometer efter kilometer i våra snygga och sköna löparskor.