alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Löparskor för Herr

 
[83]
1 / 2
Sida:av 2

Löparskor herr - snygga och bekväma löparskor för män

Vare sig du funderar på att börja med löpträning eller redan är en erfaren löpare, börjar varje träningspass med ett par ordentliga löparskor. Det härliga med löpning är att nästan alla kan börja träna i egen takt och tempo. I vår breda urval av löparskor för män finns skor som passar alla typer av fötter och träningsformer. Givetvis med snygg design som fungerar både ute i spåret och för vardagligt bruk.

Viktigt att tänka på vid val av löparskor för herrar

Som sagt, bland Reeboks löparskor för herrar finns mängder av alternativ att välja på. Dock är det viktigt att först tänka på vilken typ av sko du är ute efter. Allt från sulans form till skons tyngd är anpassad efter löpningsmetod. Många erfarna löpare tenderar att exempelvis använda lättare skor vid tävlingstillfällen då denna typ av löparsko vanligtvis har yttersulor med bättre grepp. Terrängskon är däremot betydligt mer stryktålig och har i många fall förstärkts med en yttersula av gummi. Andra faktorer som spelar in vid val av sko är träningsunderlag och ganska så självklart fotens storlek och form. Detta kan ibland vara svårt att veta i förväg. Men så länge foten inte glappar och tåboxen känns rymlig utan att skon inte känns för stor, har du kommit en god bit på vägen.

Skor för varje typ av löpare

I Reeboks herrsortiment av löparskor finns skor för nybörjare, för dig som tränar på en regelbunden basis samt för dig som tävlar professionellt. En del alternativ kommer även med stötdämpande sulor framtagna för att bäst undvika onödiga förslitningar och skador. Här finns dessutom löparskor med ventilerande meshpaneler samt skor specifikt framtagna för dig som gillar att vandra. Huruvida du helst vill springa ute i naturen eller jobbar mot ett nytt personligt rekord, varför inte ta träningen till nästa nivå med ett par bekväma och snygga löparskor från Reebok.