alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herr · Löpning · Strumpor

 
[14]
Active Foundation Ankle Socks – 3-pack
Active Core Ankle Socks – 3-pack
Active Foundation Ankle Socks – 3-pack
Active Core Ankle Socks – 3-pack
Active Core Ankle Socks – 3-pack
Active Core Ankle Socks – 3-pack
Active Core Low-Cut Socks – 3-pack
Active Core Low-Cut Socks – 3-pack
Active Core Low-Cut Socks – 3-pack

Öka prestationsförmågan med ett par löparstrumpor för herrar från Reebok

I dagsläget är det många som förbiser vikten av ett par ordentliga löparstrumpor. Ett misstag som många gör är att de springer med ett par vanliga strumpor. På så vis ventileras inte foten och i dåliga väderförhållanden leder det till att strumpan istället suger upp all vätska. Med ett par löparstrumpor från Reebok låter du foten andas och samtidigt stöter bort eventuell fukt och vätska i skon.

Löparstrumpor betalar sig i längden

Vikten av ett par löparstrumpor kan inte understrykas nog. Utöver bättre fäste i skon kan ett par ordentliga strumpor framtagna för löparen förhindra onödiga slitningar och skador. Reeboks löparstrumpor för herrar kommer även med ventilerande meshpaneler som på ett skonsamt sätt håller foten torr i dåliga väderförhållanden och regniga träningspass ute i spåret. Strumporna är dessutom designade för att skydda känsliga områden på foten och kommer därför med mjuk frotté för både tå och häl. Vanliga strumpor har dessutom en tendens att kännas lösa och inte fullt ut anpassa sig efter fotens form, något som känns av efter ett tag, speciellt när du springer längre distanser. En strumpa framtagen för löpning är formstickade för foten och gör det enklare för dig att komma i kontakt med skon. Detta gör att det är enklare att navigera terrängen samtidigt som strumpan på så vis förhindrar skavsår.

Låga och ankellånga strumpor för löparen

I Reeboks sortiment av löparstrumpor för herrar hittar du låga diskreta strumpor i flera färger. Föredrar du ett mer klassiskt utseende finns givetvis också ankellånga strumpor. Vare sig det handlar om långdistanslöpning eller kortare motionspass kommer du känna av fördelarna med att springa med ett par sköna löparstrumpor. Strumporna är specifikt framtagna för löpträning vilket innebär att alla alternativ i sortimentet är både slitstarka och stryktåliga. Så investera i ett par bekväma löparstrumpor från Reebok och känn skillnaden med varje löpsteg.