alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Herr · Löpning · T-Shirts

 
[15]

Herrskjorta och löpartröjor för herrar

När man tänker löpning hamnar fokus mer än ofta på utrustning för ben och fötter, vilket givetvis är förståeligt. Men under ett intensivt löppass eller en längre löptur är det viktigt att inte glömma bort överkroppen, armar och överkropp är i konstant rörelse under en löptur. Med en löpartröja från Reebok tillåts överkroppen andas och förhindrar onödiga skavsår.

Bekväma och svettavledande herrskjortor för män

I Reeboks sortiment av löpartröjor och herrskjortor för herrar finns allt från kortärmade t-shirts för varma sommardagar till långärmade, vadderade löpartröjor utmärkt för kalla höst- eller vinterrundor. En herrskjorta framtagen för löpning är viktigare än vad man ibland tror. Under längre distanslopp, likt maratonlöpning, kan känsliga delar på överkroppen skava mot t-shirten en längre tid vilket i slutändan kan leda till skavsår. En ordentlig löpartröja är tillverkad med material som är skonsamt för överkroppen och på så vis förhindrar att skavsår uppstår. Överkroppen är dessutom det området på kroppen som blir mest svettig under ett hårt löppass. Reeboks löpartröjor inkluderar ventilerande meshpaneler och fuktavledande Speedwick-teknologi som håller kroppen torr och förhindrar att du blir nedkyld.

Varierat utbud av snygga löpartröjor

Vare sig du springer en halv mil om dagen eller mest springer ett par pass i veckan är löpartröjans funktionalitet både A och O. Utöver viktiga egenskaper finns här dock ett brett urval av snygga tröjor och herrskjortor tillgängliga i både enfärgade och färgglada alternativ. Springer du i spåret alternativt nära en bilväg under tidig morgon eller närmare kvällstid är det viktigt att du syns, och i urvalet finns löpartröjor med reflexdetaljer vilket gör att du syns även under mörka förhållanden. En bekväm löpartröja av kvalitet är med andra ord en värdig investering för dig som löptränar. Så varför inte utmana dig själv och komplettera löparstället med en ordentlig löpartröja från Reebok.