alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Herr · Löpning · Tights

 
[3]
Herr Träningsform Svart Running Speedwick TightsHerr Träningsform Svart Running Speedwick Tights

Running Speedwick Tights

Herr Träningsform

Herr Träningsform Svart Running Essentials Speedwick TightsHerr Träningsform Svart Running Essentials Speedwick Tights

Running Essentials Speedwick Tights

Herr Träningsform

Herr Träningsform Svart Running Essentials Speedwick TightsHerr Träningsform Svart Running Essentials Speedwick Tights

Running Essentials Speedwick Tights

Herr Träningsform

Sportiga löpartights för herrar

Det finns många anledningar till varför löpare använder löpartights. En del föredrar hur dessa typer av tights håller värmen under kalla eller blöta pass ute i spåret, medan andra föredrar kompressionstights som har en bra effekt på återhämtningen. Vilken anledning det än gäller finns flera snygg och bekväma alternativ tillgängliga i Reeboks sortiment av löpartights för herrar.

Moderna löpartights för män

Det är ingen hemlighet att ett par löpartights är en favorit bland löpare. Förutom dess stilrena och snygga yttre finns en rad fördelar med ett par tights framtagna för löpare. I sortimentet finns exempelvis plagg med svettavledande material, vilket hjälper dig att hålla värmen under en kylig löptur utomhus. På samma vis kan ett par löpartights hålla dig sval vid intensiva träningspass på gymmet eller under en varm sommardag. Alternativen i Reeboks utbud kommer dessutom med ventilerande meshpaneler. I samband med fuktavledande Speedwick-teknologi håller tightsen dig både torr och sval vid blöta och kalla förhållanden. Många löpartights kommer med reflexdetaljer, perfekt för dig som gillar att springa tidigt på morgonen eller föredrar löpturer närmare kvällssnåret.

Kort och långa löparbyxor för inomhus- och utomhusbruk

I Reeboks urval av löpartights för herrar finns snygga och bekväma alternativ som på ett klassiskt vis täcker benen ner till strax över fotknölen. Här finns också en kortare shortsversion. Korta löpartights kommer med samma fördelar som längre löpartights, vilket innebär reflexdetaljer för bruk utomhus samt fuktavledande material som håller dig sval under varma träningspass. På grund av byxornas funktionalitet och snygga design går det alldeles utmärkt att använda ett par löpartights i vardagen eller vid längre skogspromenader. Som sagt fördelarna med ett par bekväma tights framtagna för dig som löptränar är många och i urvalet finns alternativ för alla stilar och väderförhållanden. Så låt inte regniga dagar eller dåliga väderförhållanden stoppa dig.