alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herr · Midjeväskor

 
[13]
MYT Waist Bag
MYT Waist Bag
Tech Style Imagiro Bag
Tech Style Imagiro Bag
Act Core Graphic Waist Bag
Tech Style Imagiro Bag
MYT Imagiro Bag
Workout Ready Waist Bag

Midjeväska herr - praktiska midjeväskor för herrar

För den aktive är det skönt att kunna röra sig obehindrat. Då är en klassisk hederlig midjeväska något för dig. En magväska har sedan länge varit en naturlig accessoar för resenärer såväl som hajkare och löpare. Fördelarna med en midjeväska är många och i Reeboks sortiment kombineras funktionalitet med snygg design anpassat för både vardagen och träningspasset.

Magväska herr som håller innehållet torrt

När det kommer till midjeväskor är bekvämlighet och funktionalitet A och O. Fördelarna med en midjeväska herr från Reebok är dock många. Något som exempelvis uppskattas med denna typ av väska är just att den bärs runt midjan, på så vis har man alltid uppsikt över viktiga accessoarer som exempelvis en plånbok eller telefon. Reeboks urval av magväskor kommer med både justerbara midjeremmar och vattentäta fack som håller dina accessoarer torra och en del alternativ kommer med extra sidofickor. Många midjeväskor är dessutom tillverkade med ett slitstarkt polyestertyg. Detta i kombination med hur pass smidigt spännet går att ta på och av gör dem till något av en favorit bland personer på resande fot. Magväskorna är dessutom väldigt bekväma att ha på sig under en längre tid vilket har lett till att de ökat i popularitet på senare år. I och med väskans praktiska egenskaper och bekväma design utnyttjas väskan flitigt även av bland annat fiskare och vandrare.

Hitta din personliga magväska

I Reeboks utbud av magväska för herrar finner du ett större urval av färger och design. Här finns allt från marinblåa väskor för resenären till klassiska svarta träningsväskor med en extra blixtlåsförsedd förvaringsficka. Här finns även mindre och diskreta magväskor som fungerar alldeles utmärkt att använda för vardagliga aktiviteter. Vare sig du planerar en utlandsresa, vill röra dig obehindrat under träningspasset, eller mest vill kunna ha nycklarna i säkert förvar när du handlar sitter det aldrig fel med en praktisk midjeväska från Reebok.