alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herr · Nano

 
[43]
Reebok Nano X2
Reebok Nano X2
Nanoflex TR
Nano X1 Adventure
Nanoflex TR
Reebok Nano X2
Reebok Nano X2
Nano X1 Froning
Nanoflex TR
Nano X1 Adventure
Speed 22 TR
National Geographic Nano X1 Adventure
Speed 22 TR
THE FLINTSTONES Nano X1
Nano X1 Adventure
Looney Tunes Nano X1
Nanoflex TR
National Geographic Nano X1 Grow
Nanoflex TR
Nano X1
National Geographic Nano X1 Adventure
Nano X1 Les Mills®
Nano X1 Vegan
Nanoflex TR
Nano X1 Grit
Nano X1
Reebok Nano X2
Reebok Nano X2
Reebok Nano X2
Reebok Nano X2
Nano X1 TR Adventure
Nano X1 Adventure
Nano X1 Froning
Nano X1
Reebok Nano X2
Nano X1 Pursuit
Nano X1
Nano X1 Grit

Ta träningen till nya nivåer med ett par Reebok Nano trainers för herr

Reeboks populära trainersmodell Nano har i många år varit storfavoriten bland de som ägnar sig åt cross training. De ger dig allt du behöver för att höja graden av explosivitet och stabilitet under träningspasset med egenskaper som komfort, stötdämpning, fäste och design i fokus. Reebok Nano trainers för herr är några av de absolut mest mångsidiga träningsskorna på marknaden och är under ständig utveckling för att alltid erbjuda dig det bästa vad gäller teknik och funktionalitet. De passar perfekt för alltifrån repklättring och tunga lyft till explosiva intervaller, och är det självklara valet för män som älskar att spendera mycket tid i boxen. Här hittar du alla Reebok Nano för herr med alla de egenskaper du efterfrågar hos ett par riktigt grymma cross training-skor.

Vilka Reebok Nano passar dig?

Tack vare skornas mångsidighet och otroliga flexibilitet kommer du kunna genomföra såväl explosiva burpees som stabil lyftträning med bravur. Reeboks träningsskor cross training Nano är nämligen utformade med extra stötdämpning och stabilitet i häl och mellanfot, medan framfoten är lite mer flexibel för extra rörlighet. Skorna är även designade med lågt skaft för att öka smidigheten ytterligare. Reebok Nano trainers för herr kommer i en mängd olika upplagor med olika utseenden och innovativa egenskaper, men med en sak gemensamt - de är alla utformade för att erbjuda dig bästa möjliga känsla när det kommer till cross training, konditionspass och lyftträning.

Nano trainers - lika bra på gatan som i boxen

En stor fördel med Reebok Nano trainers för herr är hur otroligt snygga de är. Lika stabila och slitstarka som de är i boxen kommer de vara snygga och sköna till vardags. Designen är stilren och genomtänkt och adderar en extra touch av sportighet till din outfit. Så oavsett om du vill ge allt på gymmet eller om du vill ta dig till och från boxen på ett snyggt och bekvämt sätt kommer Reebok Nano vara rätt val för dig!