alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Cross training-skor Nano X för män

 
[13]

Med Reebok Nano X för herr behöver du inte välja mellan träning och löpning. Med mångsidiga Nano X för herr får du både och. Upplev en ny nivå av frihet och flexibilitet.

Träning på dina villkor

Varför välja när du kan få allt i ett? Upptäck Reebok Nano X för herr - skorna som aldrig begränsar dig i din träning och är lika mångsidiga som du. Snöra på dig skorna och du är lika redo att prestera på löpningen som på gymmet. Upplev stöd och komfort som håller måttet oavsett träningsform, så att ditt schema för dagens träning kan variera fritt. Styrketräna på gymmet under lunchen? Absolut! Löprunda i naturen efter jobbet? Inga problem! Välj Nano X för herr så slipper du välja.

Dominera överallt

Om du älskar att variera din träning så är Nano X för herr träningsskorna för dig. Med maximal frihet och en unik nivå av flexibilitet så är du med dessa skor redo att dominera på flera håll. Perfekt för dig som uppskattar en löprunda lika väl som ett pass styrketräning eller HIIT på gymmet. Oavsett vilken utmaning som faller dig i smaken för stunden kan du bekvämt fylla ditt träningsschema med variation och räkna med att Reebok Nano X för herr hänger med i svängarna. Välj skor som är anpassade för olika träningsformer och låt aldrig träningen bli monoton!

Tech och design

Med senaste nytt inom teknologi och design är mångsidighet något som Nano X för herr erbjuder på fler än ett sätt. Med ett brett sortiment av färgscheman kan du hitta din egen unika stil och fritt mixa och matcha med dina träningskläder. Utrustade med den senaste teknologin är skorna givetvis utformade för maximalt stöd oavsett träningsform, samtidigt som design och material är framtagna för att hålla svetten borta och låta din fot andas. Låt Reebok ta hand om förarbetet så kan du fokusera på din träning!