alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Herr · Pikétröjor

 
[5]

Snygga och bekväma pikétröjor för herrar

En klassisk pikétröja har varit ett populärt klädselalternativ under en längre tid. Plagget uppskattas även bland professionella idrottare, främst golfare och tennisspelare och kallas därför ibland för tenniströja. Pikétröjor går att ha på sig vid de allra flesta tillfällen och kan matchas med både jeans eller ett par bekväma träningsbyxor. I Reeboks urval av pikétröjor för herrar finns tröjor i många snygga färger och storlekar som passar de allra flesta.

Pikétröjor för en sportig vardagslook

Pikétröjor är ett populärt och stilrent alternativ och används bland annat på grund av plaggets mångsidighet. Tröjan används av både golfspelare och tennisspelare såväl som på gymmet, i löparspåret eller för vardagsbruk. I Reeboks utbud av pikétröjor för herrar finns långärmade och kortärmade alternativ. En del tröjor hämtar inspiration från fotbollsplanen och kommer i en snygg, långärmad design med en klassisk pikékrage i ett hundra procent polyester. I herrkollektionen finns också sportiga kortärmade pikétröjor med kontrasterande muddar. Denna typ av modell är smalt skuren och tillverkad i mjukt interlockmaterial. För dig som tycker om en mer kroppsnära modell finns tröjor med slim fit-egenskaper, och självklart finner du även plagg med normal passform.

Tenniströja med liten eller stor logotyp

Utbudet bjuder på alternativ i neutrala färger med stilrena, större logotyper runt bröstområdet och tröjor med en mer neutral, liten kontrastfärgad vektorlogotyp. Givetvis spelar kragen en stor roll när det kommer till val av pikétröja. I sortimentet finns plagg med en kontrastfärgad krage och ärmslut i samma färg, samt mer löst sittande kragar framtagna med extra komfort i åtanke. Föredras lite tjockare tröjor finns retroinspirerade alternativ med långa ärmar och kortare blixtlås runt halsområdet tillverkad i mjukt och lyxigt velourmaterial vilket kommer med en vektorlogotyp baktill. Som sagt, en pikétröjans största styrka är dess mångsidighet. Varför inte lyxa till vardagen eller komplettera ditt träningsställ med en sportig design från Reebok.