alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Herr · Ryggsäckar

 
[60]
1 / 2
Sida:av 2

Moderna och slitstarka ryggsäckar för herrar

Du som lever ett aktivt liv eller är på resande fot behöver accessoarer som håller. Pendling mellan exempelvis gymmet och jobbet kan lätt slita på jobb- eller datorväskan. Vanliga ryggsäckar kan ibland vara en mardröm för dig som behöver plats för både blöta träningskläder och känslig elektronik. En ryggsäck från Reebok håller, och har datorn och gymkläderna i åtanke. Vandraren kan även hitta hajkvänliga ryggsäckar med extra fickor tillverkade i stryktåligt material.

Praktiska och bekväma herrryggsäckar

De flesta av oss har nog varit där. En dragkedja som inte längre går att stänga eller remmar som lossnar. Alla Reeboks herrryggsäckar har en sak gemensamt. De är förstärkta med slitstarkt material som håller i både ur och skur. I sortimentet finns ryggsäckar med vadderade axelremmar i 100 % polyester tillverkade med hållbarhet i fokus och menat för dig som lever en aktiv livsstil. För allsysslare finns väskor med en mängd olika fack och förvaringsutrymmen gällande allt från laptopfickor med blixtlås samt förvaring av exempelvis blöta skor, till en separat meshpåse för svettiga träningskläder. Ryggsäckarna kommer även med extra sido- och frontfickor och innerfack för plånboken eller datorn. För ett mångsidigt användande finns också större ryggsäckar som fungerar utmärkt att använda i vardagen såväl som under långa vandringar i naturen.

Snygga väskor för vardagen

Visst är det viktigt att ryggsäcken har ett praktiskt och funktionellt värde, men det är också viktigt att en väska är snygg. En ryggsäck bör alltså matcha din personliga stil. Reeboks urval av ryggsäckar vägrar kompromissa på utseende och hållbarhet och finns därför i allt från neutrala färger likt medium grey och washed indigo till väskor med livliga färger i rebel red och humble blue. Så vare sig det handlar om en neutral väska för vardagen eller en stor och vattentät ryggsäck menat för långa hajkturer, finns alternativ för alla tillfällen i Reeboks urval av ryggsäckar för herrar.