alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herrtofflor

 
[25]

Slappa i ett par sköna tofflor för herrar från Reebok

Trots dess enkla design kan tofflor, även kallade slip-ons, bäras i många sammanhang. Modellerna i Reeboks utbud går att använda efter ett hårt träningspass, på stranden eller i simhallen. Alternativen kommer i flera roliga färger och storlekar som passar de allra flesta, så du kommer säkert hitta något du gillar.

Förgyll vardagen med ett par flip flops för herrar

Det finns många fördelar med ett par sköna och bekväma tofflor från Reebok. Många använder flip flops för de där lugna söndagsmorgnarna. Men tofflor är även väldigt lätta att resa med i och med dess minimalistiska design, och uppskattas som ett skönt alternativ efter ett hårt träningspass på gymmet. Som sagt, fördelarna med ett par tofflor är många. I urvalet av tofflor för herrar finns slip-ons med lätt och skön ovandel i syntetmaterial vilket gör att du kan ha på dig tofflorna en längre tid utan att de irriterar foten. Reeboks slip-on-modeller är även väldigt enkla att ta på och av vilket gör dem till en favorit för hemmabruk. Självklart kombineras detta med fiskbensmönstrad yttersula som ger ett bra grepp och håller tofflan kvar på foten.

Herrtofflor i flera snygga färger

I Reeboks sortiment av tofflor för herrar hittar du ett brett och varierat utbud av färger och designer. Föredrar du tofflor med logotyper kommer tofflorna med klassisk Reebok-logga över fotryggen. Tofflorna kommer dessutom i ett virrvarr av roliga färger. Exempelvis finns slip-ons i allt från hederliga basfärger till snygga flip flops i legacy red, pixel pink eller humble blue, perfekt för dig som vill matcha med badrocken eller kombinera slip-ons med ett par stilrena shorts från Reebok. Så vare sig du letar efter flip flops att bära på altanen eller efter en löptur i spåret sitter det aldrig fel med ett par sköna herrtofflor från Reebok.