alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Sportskor för Herr

 
[648]

SKÄM BORT DIG SJÄLV

Sommaren är på intåg. Gör dig själv en tjänst och skaffa det du behöver redan nu.
Legacy Lifter II
Walk Ultra 7.0 DMX MAX
Reebok Runner 4.0
NPC II
Astroride Trail GTX 2.0
Work N Cushion 4.0
Club C 85 Vintage
NPC II
Classic Nylon
Legacy Lifter II
Ridgerider 6 Gore-Tex
Work N Cushion 4.0
Astroride Trail GTX 2.0
Club C 85
Lifter PR II
Back to Trail
Classic Leather
Classic Leather
Reebok Nano X2 Les Mills®
Classic Leather
Classic Leather
Club C Revenge Vintage
Club C 85
Classic Leather
Club C 85
Reebok Nano X2
Back to Trail
Reebok Nano X2
Walk Ultra 7.0 DMX MAX
Reebok Royal Complete Clean 2.0
Astroride Trail 2.0
Nanoflex TR
Classic Leather 1983 Vintage
LT Court
Club C Revenge
GL 1000
Classic Nylon
Ex-O-Fit Hi
Reebok Royal Complete 3.0 Low
Court Peak
Workout Plus 1987 TV
Ex-O-Fit Hi
Classic Leather
1 / 14

Brett urval av skor för herrar

Det är rekommenderat att du bör gå omkring 10 000 steg per dag, så vare sig du löptränar regelbundet, föredrar intensiva gympass eller en svalkande skogspromenade är det viktigt att du har ett par slitstarka skor. I Reeboks utbud av skor för herrar hittar du skor för alla tillfällen. Sortimentet bjuder på stryktåliga och slitstarka skor som kombineras med ett stilrent yttre i mängder av färg- och designalternativ.

Herrskor med stryktåliga sulor för alla tillfällen

Skor är ett av de plagg som används mest under en vanlig dag. Därför har vi ett stort urval av skor framtagna för när du springer ärenden i vardagen såväl som intensiva träningspass och långa löpturer ute i spåret. Reeboks urval av skor för herrar kommer med tvådelad sula och lätt, flexibel stötdämpning i häl och framfot framtagna för att du enkelt ska kunna manövrera dig genom terräng. Här finns också skor med ovandel i textil och yttersula i slitstarkt och greppande gummi, perfekt för intensiva träningspass med snabba vändningar. Givetvis är det även viktigt att foten tillåts andas under träningspasset. Många skor i utbudet är därför tillverkade med meshpaneler. I utbudet finns också lätta skor för explosiv träning och träningsskor förstärka med slitstark yttersula, perfekt för dig som springer i terräng.

Moderna herrskor med snygg design

Utöver funktionalitet kommer Reeboks skor med en snygg design i både neutrala samt diskreta färger och kontrastfärgad, skrytsam design. För vardagen finns skor i allt från true grey till enkel vit eller svart färg. För dig som gillar att sticka ut finns snygga kontrastfärgade skor i exempelvis radiant red eller sunbaked orange. Färger matchas med snygg design, och här finns klassiskt utformade Reebokskor med ikonisk logotyp till skor som andas 80-tal. Som du märker har Reebok inte kompromissat på varken funktionalitet eller design, så vare sig du är ute efter ett par vardagsskor som passar för alldagligt bruk eller ett par slitstarka löparskor för maratonlöpning, finner du vad som behövs i Reeboks sortiment av herrskor.