alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Herr · Skor · Tyngdlyftning

 
[49]
1 / 2
Sida:av 2

Slitstarka lyftarskor för herrar

När du lyfter tungt är det viktigt att du kan förlita dig på ett stadigt fotfäste. Med ett par lyftarskor från Reebok hålls foten i ett stadigt grepp och tillåter dig lyfta vikter utan att foten glider iväg. Sortimentet bjuder på lyftarskor av stryktåligt material och kommer i storlekar samt färger perfekt för användning på gymmet såväl som i vardagen.

Lyftarskor för herrar - framtagna för tunga lyft

Vid tyngdlyftning och intensiv träning krävs ett par stryktåliga skor som hjälper dig stå stadigt när du lyfter tungt. I Reeboks sortiment av lyftarskor för herrar finns skor framtagna för just detta ändamål. Urvalet bjuder på slitstarka skor med stabiliserande förstärkning i mellanfoten och ny Nano Shell-teknologi tillverkade för att du ska stå extra stadigt vid lyft som kräver ordentligt med fokus. Här finns också lyftarskor med sulor som försetts med den stadiga POWERBAX-plattan och U-FORM-teknologi, vilket innebär att skon formar sig efter foten under träningspasset. Vid tyngre lyft är det lätt hänt att du drar på dig onödiga skador. Detta är något som Reebok har tänkt på och har försett skorna med lågt skaft för fri rörelse runt vristen samt fukt- och värmeavledande foder som motverkar onödiga slit- och skavsår.

Snygga och bekväma skor för tyngdlyftning

Reeboks skor kommer i allt från askgrå och mer neutrala färger, till färgglada skor i snygg heritage navy och stilren sunglow design. I utbudet hittar du även vadderade, tyngre skor med yttersula i gummi vilket ger foten ett stadigt grepp på de allra flesta underlag, men också lättare skor med sömlös förstärkning över fotryggen för dig som föredrar det. Många skor är specifikt framtagna för just tyngdlyftning, men i utbudet finns skor för dig som kombinerar tunga lyft med exempelvis konditionspass. Som sagt ett stadigt fotfäste är viktigt för dig som regelbundet lyfter tungt. Utmana dig själv med ett par slitstarka och bekväma lyftarskor i Reeboks breda urval för män.