alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herr · Skor - höga

 
[22]
Classics ShaqnosisClassics Shaqnosis

Shaqnosis

Classics

Pump Omni Zone II
Maison Margiela Question Mid Memory Of Basketball
Looney Tunes Instapump Fury Zone
Instapump Fury Zone
Reebok Royal BB4500 HI2
Ex-O-Fit Hi
Question Mid
Ex-O-Fit Hi
Reebok Royal Complete Clean 2.0
Question Mid
Answer IV
Question Mid
Instapump Fury Zone
Question Mid
Club C Cleated Mid
Bronze 56K Answer IV
Club C Cleated Mid

Sköna och moderna höga sneakers för herrar

Höga sneakers från Reebok är ett modernt och populärt alternativ till vanliga sneakers och kommer i flera snygga färger och designer. På grund av dess utformning är höga sneakers dessutom ett utmärkt val av skor till höstens eller vinterns lite kyligare dagar.

Hitta din typ av sko i utbudet av höga skor för herrar

Höga sneakers har sedan det ljuvliga 80-talet varit ett populärt alternativ. Skon har dock sett en comeback under senare tid och är idag ett uppskattat plagg att bära, bland annat på grund av dess uppdaterade, moderna look samtidigt som skon håller foten varm och torr. I Reeboks sortiment av höga sneakers för herrar hittar du skor med transparent yttersula och ovandel i mjukt, fullnarvigt skinn, framtagna för dig som hålla stilen utan att kompromissa med skons stötdämpning. Det positiva med höga sneakers är att de kommer med ett medelhögt skaft som stabiliserar foten och på så vis ger vristen rikligt med stöd. Trots dess höga design är Reeboks alternativ tillverkade med material som gör att varje steg känns lätt. En del skor i utbudet är dessutom gjorda med slitstarkt gummi och bekväm Hexalite-dämpning, perfekt för långa promenader och utomhusbruk.

Höga herrskor med retro eller ny design

Som sagt, utbudet bjuder på mängder av alternativ, så lyxa till vardagen med ett par moderna höga sneakers från Reebok. Mycket av vad som gör skon så populär är dess utseende. Höga herrskor från Reebok kommer i allt från snygg retrodesign med pärlemorglänsande tåhätta och klassiskt flerfärgat skinn inspirerat av 80-talet, till en mer kaxig design med skor designade av ingen mindre än basketikonen Shaquille O'Neal. Vare sig du vill sticka ut eller bära en mer diskret sko kommer Reeboks skor med ett brett urval av färger. Här finns både skor med neutrala enfärgade stilar och färgglada alternativ som kommer i exempelvis silver metallic, poppy red och collegiate navy.