alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Herr · Sneakers

 
[694]

Sneakers för herrar för träning och vardagen

Sneakers är ett populärt alternativ på grund av dess mångsidighet och används flitigt i löpspåret såväl som i vardagen. I Reeboks sortiment av sneakers för herrar är variation A och O. Här finns skor med klassisk design, vilket hämtar inspiration från 80- och 90-tal, samt skor med mer modern design i både neutrala och starka färger.

Bekväma och stryktåliga herr sneakers

Sneakers har varit en älskad sko sedan ljuva 80-talet. I dagsläget är denna typ av sko en av de absolut populäraste skomodellerna i världen och bärs både under gympasset och vid alldagligt bruk. I Reeboks urval hittar du sneakers för herrar som matchar alla typer av stilar och ändamål. Här finns stabila och andningsaktiva skor i syntetmocka som kommer med ovandel i mesh, vilket ventilerar och låter foten andas ordentligt. För dig som vill röra sig obehindrat i vardagen finns sneakers med lågt skaft framtagna för just ökad rörelsefrihet. Du som tränar mycket hittar även ett brett utbud av herrsneakers framtagna för explosiv träning. Med dessa skor kan du utmärkt kombinera exempelvis tunga lyft med intensiva gympass i och med implementering av ny NanoShell-teknologi, vilket skyddar skons mellansula och ger extra stöd vid tyngdlyftning. Dessa typer av skor kommer dessutom med ovandel i Flexweave-material som gör skon extra slitstark.

Herrsneakers med stilren och snygg design

Sneakers används väldigt mycket i vardagen. Därför kommer skor från Reebok i flera olika designer, så du enkelt kan matcha skorna med dina kläder. Här finns diskreta, enfärgade skor i exempelvis svart, vitt eller grått som kombineras med låg skaft, till skor med starka primal red och stellar pink-färger inspirerade av 80- och 90-tal. Med andra ord finns det en hel del alternativ att välja på i sortimentet. Komplettera dagens outfit eller slå nytt rekord med ett par herrsneakers från Reebok.