alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Herr · Sneakers · Outlet

 
[316]
1 / 7
Sida:av 7

Rea på träningsskor för herrar - låga priser, hög kvalitet

I utbudet av träningsskor för herrar på rea hittar du ett brett urval av skor framtagna för både intensiva gympass och långa löpturer i skogen, till ett nedsatt pris. Skorna kommer i en mängd designer och färger och går enkelt att matcha med andra träningsplagg i garderoben.

Varierat utbud av träningsskor för herrar

Ett par träningsskor är den aktives bästa vän. I Reeboks sortiment av träningsskor för herrar hittar du allt från alternativ med klassisk design från 80-talet till moderna tennisinspirerade sneakers, utmärkta för vardagsbruk. Skorna har på ett elegant sätt vävt samman snygg design med funktion. Här finns exempelvis träningsskor med rörelsefrämjande modell och lågt skaft, framtagna för optimal rörelse. Du som löptränar i tuff terräng eller springer långa löpsträckor hittar modeller med stryktålig yttersula i gummi samt skön stötdämpning och ovandel i textil och konstmocka. En del skor i utbudet kommer även med en urtagbar innersula tillverkad i EVA-material, utmärkt för dig som behöver plats för ortopediska skoinlägg. I utbudet av träningsskor på rea för herrar hittar du även stilrena alternativ med inbyggd DMX-teknologi som dämpar oväntade stötar när du tränar genom att förflytta luft mellan häl och tå.

Träningsskor på rea för herrar - praktiska skor för alla tillfällen

Träningsskor från Reebok kombinerar praktiska egenskaper med snygg design. Sortimentet bjuder bland annat på modeller med design som hämtar inspiration direkt från Tokyo med reflekterande silverförstärkningar som gör att du syns när du springer tidig morgon eller närmare kvällssnåret. Här finns också skor som andas en typisk klassisk Reebok-look och kommer i både neutrala basfärger samt moderna kontrastfärger likt ashen lilac eller stellar pink. Som du kanske märker av finns här ett brett utbud att utforska. Höj kvaliteten på träningspasset genom att fynda ett par ordentliga träningsskor för en billigare peng i utbudet av träningsskor för herrar på rea.