alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Herr · Solhattar i bucket-modell

 
[3]
Classics Svart Classics Foundation Bucket HatClassics Svart Classics Foundation Bucket Hat

Classics Foundation Bucket Hat

Classics

Classics Svart Les Mills® Bucket HatClassics Svart Les Mills® Bucket Hat

Les Mills® Bucket Hat

Classics

Träningsform Svart One Series Bucket HatTräningsform Svart One Series Bucket Hat

One Series Bucket Hat

Träningsform

Sportiga fiskehattar för herrar

Fiskehattar har på senare tid blivit ett populärt plagg och används flitigt under sommaren. I Reeboks utbud hittar du huvudbonader med en sportig look utan att kompromissa med hattens igenkännliga, klassiska design.

Fiskehattar för män i vardagen

Som namnet kanske redan avslöjar bars hatten först främst av fiskare i och med att de behövde skydda huvudet från flera timmars exponering av solljus under fisketuren. Numera är huvudbonaden ett populärt alternativ att använda i vardagen och används ofta under soliga sommardagar. Reeboks urval av fiskehattar för herrar kommer i en klassisk, sportig look. Perfekt för dig som behöver komplettera din outfit med en snygg och funktionell huvudbonad. Hattarna är dessutom tillverkade av slätvävt material i 100 % nylon och kommer med stilrena, kontrastfärgade vektorlogotyper på utsidan. I Reeboks utbud av fiskehattar för herrar hittar du alternativ i svart och vit färg, framtagna för dig som prioriterar en mer diskret och neutral vardagslook.

Håller huvudet torrt med en snygg fiskehatt för herrar

Under varma och soliga dagar är det givetvis viktigt att du skyddar dig mot solen. Det är lätt hänt att man bränner sig vid exempelvis nacke, öron eller ansikte och upptäcker detta först när det är försent. Reebok är väl medveten om hur det lätt händer att man exponeras av solljus lite för länge, speciellt under roliga och aktiva sommardagar. Hattarna i urvalet kommer därför med en klassisk 360-design som skyddar huvud och utsatta områden. Huvudbonaderna kommer även med ventilerande öljetter som, utöver utökad ventilation, håller fukten borta och på så sätt hjälper dig att hålla huvudet både torrt och svalt. Så vare sig du har en usel hårdag, vill komplettera din outfit med en snygg och modern huvudbonad eller letar efter en hatt som håller huvudet torrt och skyddar dig från solen, sitter det aldrig fel med en sportig fiskehatt från Reebok.