alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Herr · Svart · Munkjacka

 
[22]

Sköna svarta huvtröjor för herrar

En neutral svart huvtröja passar snyggt till många klädesplagg. Luvtröjor är dessutom ett alldeles utmärkt alternativ att dra över träningskläderna när du är på väg till och från gymmet. I Reeboks sortiment hittar ett brett urval av svarta huvtröjor för både träningsrundan och vardagligt bruk.

Bekväma modeller i Reeboks utbud av svarta huvtröjor för herrar

Mjuka, varma huvtröjor och sweatshirts är en värdig investering för dig som antingen vill ha ett skönt plagg att slappna av i eller behöver en överdragströja när du pendlar till och från gymmet. I Reeboks urval av svarta huvtröjor för herrar finns modeller med ribbade muddar och förvaringsfickor på framsidan, vilket lämnar händerna fria för träningsredskap. Med ett brett utbud ökar chansen att hitta en tröja som passar just din kroppstyp. Reeboks huvtröjor kommer i storlekar som passar de allra flesta. I utbudet finns även alternativ med eller utan dragkedja samt modeller i normal passform eller kroppsnära utformning, och en del alternativ kommer även med justerbar dragsko runt luvområdet. Allt för att du ska hitta en huvtröja som passar just din stil.

Stilrena tröjor som håller värmen

Givetvis är det inte bara utseende och passform som spelar in när du väljer modell. Tröjorna behöver även kunna hålla värmen när kylan knackar på dörren. I Reeboks sortiment hittar du tröjor i 100 % polyester som håller värmen intakt efter träningspasset. Här finns även alternativ tillverkade i skönt fleecematerial, framtagna för dig som prioriterar komfort En del tröjor kommer med öppen känguruficka, medan andra plagg är designade med öppna förvaringsfickor på sidorna. För dig som tycker om loggor finns modeller med både större och mer diskreta logotyper broderade över bröstområdet. Med andra ord, urvalet av svarta huvtröjor för män är både varierat och brett. Slappa i soffan efter en hård träningsvecka med en bekväm svart huvtröja.