alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herr · Svart · Skor

 
[219]
1 / 5
Sida:av 5

Snygga svarta skor för herrar för alla väder och aktiviteter

I Reeboks utbud av svarta skor för herrar hittar du allt från modeller framtagna för explosiv träning i sann Reebok-anda, till snygga och bekväma sneakers menat för bruk i vardagen. Alla skor i denna kollektion kommer dessutom i snygg, neutral svart färg som fungerar alldeles utmärkt att matcha med både vardags- och träningskläder.

Svarta herrskor i stryktålig design

Vare sig du letar efter ett par retroinspirerade pumps, stryktåliga träningsskor eller mest letar efter ett alternativ att använda i vardagen, hittar du skor för alla ändamål i Reeboks utbud av svarta skor för herrar. Här finns tidlösa, tennisinspirerade modeller med ovandel i mjukt skinn-lager, perfekt för alldagligt bruk och självklart även träningsskor för både explosiva träningspass i gymmet och långdistanslöparen. Träningsskorna är tillverkade i andningsbart material och ventilerande mesh, vilket håller foten torr och sval under hela träningspasset. Här finns även skor med lätt och responsiv Floatride Fuel-dämpning samt sömlös design som motverkar onödiga slit- och skavsår. Orienteraren eller terränglöparen hittar stryktåliga alternativ med mellansulor i stötdämpande EVA-material och yttersulor i slitstarkt gummi, framtagna för utomhusträning.

Snygga och stilrena skor för herrar

Modeller i Reeboks utbud kombinerar praktiska egenskaper med snygg design. Här hittar du skor som hämtar inspiration från då, nu och framtid. I urvalet av svarta skor för herrar hittar du allt från klassiska tennisskor med en retrodoftande design hämtat från det ljuva 80- och 90-talet, till tidlösa sneakers perfekta för vardagsbruk. Skor framtagna för högintensitetsträning kombinerar stilren design med funktion och kommer med kontraststarka färgdetaljer i exempelvis sunbaked orange eller solar gold. Selektivt utvalda skor kommer dessutom med en futuristisk look utsmyckat med stjärnmönstrade detaljer på sidorna. Som du märker inkluderas skor för alla tillfällen och aktiviteter, så varför inte utmana dig själv med ett par bekväma, svarta herrskor från Reebok.