alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herr · Svart · Skor

 
[188]

SPARA UPP TILL 40 % + 20 % EXTRA PÅ LES MILLS®

Få 40 % RABATT på produkterna som hjälper dig att ge allt. Lägg i en högre växel och få 20 % EXTRA när du handlar för 599 kr. Undantag förekommer.
Reebok Energylux 2
Classic Leather Legacy AZ
Legacy Lifter II
Astroride Trail GTX 2.0
Lifter PR II
Nanoflex TR 2.0
Reebok Nano X2
Back to Trail
Reebok Nano X2
Classic Leather
Ex-O-Fit Hi
Walk Ultra 7.0 DMX MAX
Back to Trail
Classic Leather Plus
Hexalite Legacy
Premier Road Plus VI
Reebok Vector Smash
Reebok Royal Complete Clean 2.0
Reebok Resonator Low
Work N Cushion 4.0
Reebok Royal Glide
Zig Kinetica 2.5 Edge
Reebok Royal Glide Ripple
Classic Leather Legacy AZ Grow
Floatride Energy X
Reebok Royal Glide
NPC II
Nano X2
Reebok Royal Glide Ripple Clip
Hexalite Legacy
Reebok Runner 4.0
Premier Road Plus VI
Nanoflex TR 2.0
Astroride Trail 2.0
Classic Leather
Reebok Royal Techque T
Reebok Royal Glide
Reebok Runner 4.0
Zig Kinetica 2.5 Edge
LX2200
Reebok Rewind Run
Reebok Royal Complete 3.0 Low
Flexagon Force 4
1 / 4
Sida:av 4

Snygga svarta skor för herrar för alla väder och aktiviteter

I Reeboks utbud av svarta skor för herrar hittar du allt från modeller framtagna för explosiv träning i sann Reebok-anda, till snygga och bekväma sneakers menat för bruk i vardagen. Alla skor i denna kollektion kommer dessutom i snygg, neutral svart färg som fungerar alldeles utmärkt att matcha med både vardags- och träningskläder.

Svarta herrskor i stryktålig design

Vare sig du letar efter ett par retroinspirerade pumps, stryktåliga träningsskor eller mest letar efter ett alternativ att använda i vardagen, hittar du skor för alla ändamål i Reeboks utbud av svarta skor för herrar. Här finns tidlösa, tennisinspirerade modeller med ovandel i mjukt skinn-lager, perfekt för alldagligt bruk och självklart även träningsskor för både explosiva träningspass i gymmet och långdistanslöparen. Träningsskorna är tillverkade i andningsbart material och ventilerande mesh, vilket håller foten torr och sval under hela träningspasset. Här finns även skor med lätt och responsiv Floatride Fuel-dämpning samt sömlös design som motverkar onödiga slit- och skavsår. Orienteraren eller terränglöparen hittar stryktåliga alternativ med mellansulor i stötdämpande EVA-material och yttersulor i slitstarkt gummi, framtagna för utomhusträning.

Snygga och stilrena skor för herrar

Modeller i Reeboks utbud kombinerar praktiska egenskaper med snygg design. Här hittar du skor som hämtar inspiration från då, nu och framtid. I urvalet av svarta skor för herrar hittar du allt från klassiska tennisskor med en retrodoftande design hämtat från det ljuva 80- och 90-talet, till tidlösa sneakers perfekta för vardagsbruk. Skor framtagna för högintensitetsträning kombinerar stilren design med funktion och kommer med kontraststarka färgdetaljer i exempelvis sunbaked orange eller solar gold. Selektivt utvalda skor kommer dessutom med en futuristisk look utsmyckat med stjärnmönstrade detaljer på sidorna. Som du märker inkluderas skor för alla tillfällen och aktiviteter, så varför inte utmana dig själv med ett par bekväma, svarta herrskor från Reebok.